Rakka skandalında HDP gerçeği!

Rakka'da ABD-YPG işbirliği ile DEAŞ'lı teröristlerin elini kolunu sallayarak şehirden çıkması ve HDP'nin bu görüntülere sessiz kalması dikkat çekti.

GİRİŞ 16.11.2017 15:05 GÜNCELLEME 16.11.2017 16:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Haber7- Analiz

3 yıl önce Ayn el Arap'ta (Kobani) "Kürtler DEAŞ'ın saldırıları altında ve Türkiye Kürtlere destek olmuyor" yalanıyla Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde sokakları savaş alanına çeviren HDP bugün Rakka'da ABD-YPG'nin DEAŞ'lı teröristlerle kol kola görüntülerine ses çıkarmadı.

HDP'NİN ÇAĞRISIYLA KATLİAM YAPILMIŞTI

HDP Merkez Yürütme Kurulu'nun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te Ayn el Arap (Kobani) bahanesiyle PKK/PYD yandaşları, 2'si polis 33 kişiyi şehit etmişti. PKK'lı teröristler tüm bunları Kobani'deki DEAŞ saldırılarını bahane ederek ve "Türkiye neden PYD'ye destek olmuyor" diyerek yapmıştı.

DÜNYAYI SARSAN GÖRÜNTÜLER

Dünyaya PYD'li teröristleri "DEAŞ ile savaşan, seküler Kürtler" diye tanıtan ABD, bu defa fena yakalandı. DEAŞ ve PYD anlaşmaya vardı, Rakka PKK'nın uzantısına bırakıldı. Anlaşma sonrası PYD'nin, DEAŞ'ı Rakka'dan tahliye ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. 

 

 

KOBANİ'DE 'DEAŞ' YAYGARASI KOPARANLAR RAKKA'DA SESSİZ

Bugün ise akıllarda "Kobani'de DEAŞ'lı teröristler kadınlarımıza tecavüz ediyor. Kafa kesiyor" diyerek sokakların savaş alanına çevrilmesi talimatını veren ve Yasin Börü gibi tertemiz çocukların öldürülmesine göz yuman HDP'nin, Rakka'da aynı DEAŞ'lı "tecavüzcü" teröristler ile anlaşma yapan, "sırtlarını dayadıkları" PYD/YPG'ye tepki göstermemeleri büyük tepki çekiyor.

ABD SAYGIYLA KARŞILIYORMUŞ!

ABD yönetiminin, terör örgütleri DEAŞ ile PKK/PYD arasında Rakka'da varılan anlaşmayı “saygıyla karşıladığını” açıklaması, ABD medyasında yer bulamadı.

YPG'NİN DEAŞ'DAN FARKI YOK

HDP'nin Rakka skandalı ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmaması akıllarda soru işareti bıraktı. HDP'nin bu tutarsız politikası ve YPG'nin aslında DEAŞ'tan farkının olmadığını gerçeği artık bu görüntülerle resmen ispatlandı.

Şimdi herkes HDP'ye neden Rakka konusunda sessiz olduğunu soruyor. Bakalım HDP buna cevap verebilecek mi...

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • AKIL 6 yıl önce Şikayet Et
    HDP ne mi diyecek. Biz hala bazılarının iyi niyetli olduğunu mu düşünüyoruz. Vay halimize o zaman!!! Cidden bu şekilde düşünüyorsak 15 Temmuz ne ilk ne son olur.
    Cevapla
  • Hikmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin bildiği malumu bir de ben ifade edeyim.. Şimdi çok daha net anlıyoruz ki, ABD'nin DAEŞ'le mücadelesi hikayedir, aldatmacadır. YPG, PKK, DAEŞ gibi terör örgütleri, Ortadoğu'da ABD ve İsrail çıkarlarına hizmet eden piyonlardır. Amaç, Ortadoğu ülkelerini savaşlarla bölüp, İsrail'in elini güçlendirmekten ibarettir..
    Cevapla
  • H A K A N 6 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bak ne diyecekler onların amacı zaten terör buda abdpkk terörürün başka bir kolu bunlar zaten satışa hazırlar amaçları sadece türkiye yi satmak.
    Cevapla
  • ATAMOGUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    hdp nankördür ... kalpleride kördür..... etrafında olup bitenleri analiz edecek kapasite yok bu nedenle rakka daki olayıda görmezler.. onlar sadece bir dilden anlar.
    Cevapla
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    abd pkk daeş ortaktır
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    +hdp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi