Eşini kemerle dövdü adliyeye elinde kemerle geldi

Şahsın gözaltında kaldığı sürede intihar etmemesi için varsa ayakkabı bağının ve kemerinin alındığı adliyeye götürülürken de kendisine geri verildiği öğrenildi.

GİRİŞ 17.11.2017 11:13 GÜNCELLEME 17.11.2017 12:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana'da karısını kemerle dövdüğü için gözaltına alınan şahsın adliyeye çıkarılırken elindeki kemer dikkat çekerken, zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İHA'nın haberine göre, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, kendisinden çalışmasını isteyen eşi Aysel B.'yi 3 aylık bebeği kucağındayken 2 saat boyunca kemerle dövdüğü iddiası üzerine soruşturma başlattı. Bağlar Polis Merkezi ekipleri, işsiz olduğu öğrenilen Ömer B.'yi (25) gözaltına aldı. Şahıs, 15 Kasım günü adliyeye sevk edildi. Zanlı polisler arasında eli kelepçeli halde adliyeye getirilirken elinde kemer olduğu görüldü. Eşini kemerle döven şahıs, kemerle girdiği adliyede nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilerek tutuklandı.

Şahsın gözaltında kaldığı sürede intihar etmemesi için varsa ayakkabı bağının ve kemerinin alındığı adliyeye götürülürken de kendisine geri verildiği öğrenildi. Koca adliyeye girişte "Eşimi dövdüm karım değil mi döverim" demişti.

YORUMLAR 3
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Eşleriniz ve çocuklarınız sizlere emanettir diyor dinimiz. Kulun emanetine sahip çıkarken Allah'ın emanetine bunu nasıl yapabilir bir kişi. Bu ne dine,vicdana,ahlaka,hukuka ve insanlığa sığmaz. Bunu yapana kısasa kısas uygulanmalı aynı şekilde iki saat kemerle dövülmeli ve o kadınla çocuğuna yaklaşması engellenmeli.
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir sopayı hak ediyor bu maganda delisi
    Cevapla
  • izmir - çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    al adamı hemen hapise göndermek işi çözmez daha çok eşine kin besletir.belki daha önce 20 defa olmuşda bu sefer yakalanmıştır.onu bilmiyoruz ancak hakikati bilseydi islam ahlakı dersi marifetullah ve muhabbetullah dersi alsaydı hayvanı dahi incitmezdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!