Herkes büyük korku yaşarken o canlı yayın yaptı!

Kağıthane'de metruk bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının söndürme çalışmaları devam ederken bir vatandaşın sosyal medyada canlı yayın yapması ise dikkat çekti.

GİRİŞ 01.12.2017 08:20 GÜNCELLEME 01.12.2017 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Metruk bina alev alev yanarken yan binada oturan vatandaşlar tahliye edildi. Binanın boş olması nedeniyle yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Olay Yeşilce Mahallesi Barboros Caddesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle saat 05.00 sıralarında metruk bir binada yangın çıktı. Kısa sürede tek katlı binayı alevler sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GÜVENLİK NEDENİYLE YAN BİNA BOŞALTILDI

İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Güvenlik nedeniyle polis ekipleri yan binada oturanları da tahliye etti. Binada kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izleyen vatandaşlar, çalışmaları cep telefonlarıyla görüntüledi. Alevlere uyanan mahalle sakinleri ekiplerin çalışmasını yakından takip etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının çıkış nedeni yapılacak olan çalışmaların ardından belirlenecek. 

YORUMLAR 1
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    siz sanki olay varken başka bir şey yapıyorsunuz ? siz de olay yerinde canlı yayın yapıyorsunuz abartmayın bu kadar .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak