Bina cayır cayır yandı! Onun derdi ise...

İstanbul Kağıthane’de boş olduğu öğrenilen bir gecekondu alev alev yandı.Bir kadının yangını sosyal medya üzerinden canlı yayın yapması dikkat çekti.

Bina cayır cayır yandı! Onun derdi ise...
Bina cayır cayır yandı! Onun derdi ise...
GİRİŞ 01.12.2017 09:44 GÜNCELLEME 01.12.2017 09:45

Yangın, saat 05:30 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi'nde bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boş olan bir gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Dumanları gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan binaya müdahale etti. Patlamaların yaşandığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sonrası gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Yangın esnasında bir kadının yanan binayı cep telefonu kamerası ile görüntülemekle kalmayıp, sosyal medyada canlı yayın yaptığı görüldü. Sokak içerisinde yaşanan kısa süreli panik yangının söndürülmesi ile sona erdi.

Öte yandan alev alev yanan gecekondu bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş