Türkiye'ye operasyon çeken ABD paniğe girdi

Suriye’de iki yıldır PKK/PYD’nin sözcülüğünü yapan Talal Silo Türkiye’ye teslim olmasından sonra ABD, PKK ve DEAŞ arasındaki kirli ilişkileri deşifre etti.

Türkiye'ye operasyon çeken ABD paniğe girdi
Türkiye'ye operasyon çeken ABD paniğe girdi
GİRİŞ 02.12.2017 11:01 GÜNCELLEME 02.12.2017 11:06
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye teslim olan terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den sözcüsü Talal Silo tüm bildiklerini Türk istihbarat birimlerine anlatıyor. Türkiye'ye operasyon üstüne operasyon çeken ABD, Silo'nun deşifre edecekleri karşısında panik içinde.

PKK'YA YAPILAN SİLAH SEVKİYATLARI

Elinde bir çok bilgi ve belge ile teslim olan Silo ABD'nin Ortadaoğu'da sahnelediği tüm kirli oyunları deşifre etmeye başladı. Silo elinde bir çok bilgi ve belgeyle beraber MİT'e teslim oldu. Silo, MİT'e ABD’nin PKK’yla yürüttüğü kirli ittifakla ilgili birçok karanlık noktayı açığa çıkaracak bilgi ve belge verirken ABD'nin PKK'ya silah yardımıyla ilgili çok önemli ayrıntıları ortaya döktü.

 

 

ABD'NİN PYD'YE MEŞRULAŞTIRMA ÇABALARI

Silo, ABD'nin terör örgütü PYD'yi meşrulaştırmak için SDG'nin nasıl kurulduğunu, ABD'nin terör koridoru oluşturmak için attığı adımları ve ABD-PKK/PYD-DAEŞ bağlantısını bir bir anlattı.

ABD'NİN SABOTAJI ORTAYA ÇIKIYOR

Silo ayrıca ABD'nin Türkiye'nin düzenlediği Fırat Kalkanı operasyonuna yapılan sabıtaj girişimlerini ve Türkiye'nin İdlib ve Afrin için operasyon sinyali vermesi sonrası ABD'nin buna karşı attığı adımlar hakkında da bilgi verdi.

 

YORUMLAR 13
  • Sedat3 6 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız Türkiye.
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd çok küstah buna kendi dilinden konuşmak gerek bunlar bu toprakların bizim olduğunu bile bile bunu yapıyorlar bunlara had bildirme zamanı Allah kalplerden korkuyu alır inşallah vatan için Şahadet şerbeti ne tatlıdır her vatan evladına nasip olmaz Birgül bayrak için vatan için ailemiz için biz evlerimizde devletimizin bizi çağıracağınız günü bekliyoruz o soysuz abd ve türevi böyle bilsin
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bu itiraf İyİ mahkeme de abd ye karşı kullanalım tük kamu oyu gücümüzle dış devletlere bu davada haklı olduğumuzu Musul ve kerkük ün bizim hakkımız olduğunu orda güvenliğin olmadığını anlaşmanın hükmü gereği geri alındığını siz büyüklerimiz detayları çok daha iyi biliyorsunuz
    Cevapla
  • Hmd 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar zarrabı casus ve itirafçı yaparlarsa biz de Siloyu itirafçı ve casus yaparız
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı butun basın mensuplarının ve yabancı basına karşısında her şeyi deşifre etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki