Dehşet! Travesti ustura ile onu bu hale getirdi..

18 yaşındaki genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğrayarak ölümden dönüm kanlar içinde kalarak hastanelik oldu.

GİRİŞ 14.12.2017 08:41 GÜNCELLEME 14.12.2017 09:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Samsun'da garson olarak çalıştığı iş yerinden çıkıp yanında kardeşi ve arkadaşı ile birlikte evine giden 18 yaşındaki genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğrayarak ölümden dönüm kanlar içinde kalarak hastanelik oldu.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İlkadım Polis Lojmanları karşısı 100. Yıl Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Öğretmen evinde garson olarak çalışan Kerem B.(18) yanında kardeşi ve arkadaşı ile birlikte yaya olarak evlerine giderken bakışma yüzünden travesti olduğu öğrenilen kimliği belirsiz bir kişinin usturalı saldırısına uğradı. Ensesinin üstü sağ kulağının ise arka kısmından ustura ile yaralanan Kerem B., ölümden döndü. Kanlar içinde kalan Kerem B. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kerem B., eve giderken sokakta karşılaştıkları travestinin "niye bakıyorsunuz?" diye kendilerine saldırdığını söyledi. Polis olaydan sonra kaçan travestinin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 12
  • damla köse 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynn oyle ne gunlere kaldik ya rabbim ya
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne günler e kaldık. Hep toplum dışı insanlar huzur bozuyor . Ve normal görüyoruz .
    Cevapla
  • Xwmkh 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunun gibi ne olaylar vardir da biz bilmiyoruz dur.gelsin idam gorelim bakalım o travestiler böyle dayilanabileceklermi
    Cevapla
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    Durup dururken diye cümleye başlayan arkadaşlar ustura ile saldırmak nedir ya?......18 yaşında bir genç yani hayatın da bir iki mahalle kavgası yapmış birine bu ne canilik....
    Cevapla
  • ahsen 6 yıl önce Şikayet Et
    bence iki taraf da suclu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...