Taşeron işçileri kadroya geçiş sınavı baraj puanı?

2018 yılı itibariyle Taşeron işçileri kadroya geçmek için sınava tabii tutulacak. Peki taşeron işçileri kadroya geçmek için kaç puan alması gerekiyor. Taşeron kadroya geçiş sınavı ile ilgili detaylar haberimizde...

Taşeron işçileri kadroya geçiş sınavı baraj puanı?
Taşeron işçileri kadroya geçiş sınavı baraj puanı?
GİRİŞ 04.01.2018 13:11 GÜNCELLEME 04.01.2018 13:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'de çalışmakta olan 900 bin civarı taşeron işçinin 450 bini çıkacak olan taşeron yasası aracılığı ile kamuda kadroya geçecek. Binlerce kişinin merakla beklediği taşeron işçilerinin kadroya geçiş süreciyle ilgili detaylar ise gelmeye devam ediyor. Peki 2018 yılı itibariyle taşeron işçileri kadroya geçiş sınavında baraj kaç olacak? Kaç puan alan kadroya geçebilecek? İşte taşeron işçileri kadroya geçişte gireceği sınavın detayları....

SINAVDAN KAÇ PUAN ALAN KADROYA GİRECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından taşeron işçilere uygulanacak olan sınav hakkında değerlendirmeler yapılırken taşeronların kamuya geçebilmek için taşeron sınavından 100 üzerinden en az 50 puan almaları gerektiğini ve sınavın kolay olacağı vurgulandı.

BAKAN TARİH VERDİ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron düzenlemesine ilişkin, “Yaklaşık iki gün içerisinde çalışmamız tamamlanmış ve yasal zemine kavuşması konusunda adımlarımız atılmış olacak” dedi.

BAŞBAKAN'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI

Taşeronların devlette daimi kadroya alınması ile ilgili çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Biz henüz daha içeriği nedir, kimler vardır, böyle bir açıklama yapmış değiliz. Birkaç gün sonra mesele net olarak ortaya çıkacaktır. Onun için şu anda söylenenlere itibar etmeyin."

YORUMLAR 4
  • Baskentli 6 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelere de 4d kadrosu istiyoruz yeter artık sesimizi duyun...
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    işte adalet bu belediye calışanları almanya vatandası yaziklar olsun adalet adalet diyorsunuz bunca yıl oyverdik işi yapanlar belediye calişanı kadroyu alan hastane işcileri tamam o arkadaslarımızda alsin belediye çalişanlarıda alsin bizlerde bu ulkenin evlatlaryiz allah büyük tür kısmet neyse o olur.
    Cevapla
  • Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelere kadro yoksa oyda yok
    Cevapla
  • Zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok çeşitli alanlarda taşeron olarak çalışan işçiler var. Sınavı bulundukları kurum yapsa çok daha iyi olmaz mıydı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi