Huawei P11 tanıtım tarihi belli oldu! Teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı

Dünyanın en büyük akıllı telefon devlerinden olan Huawei üreticisi, tanıtımını gerçekleştireceği Huawei P11 modeli için geri sayıma başladı. Peki, Huawei P11 ne zaman tanıtılacak? Huawei'nin yeni amiral gemisi yeni P11 serisinin teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Huawei P11 tanıtım tarihi belli oldu! Teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı
Huawei P11 tanıtım tarihi belli oldu! Teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı
GİRİŞ 20.12.2017 17:36 GÜNCELLEME 20.12.2017 17:36

Huawei üreticisi, çıkardığı akıllı telefon modelleriyle rakipleri arasından sıyrılarak akıllı telefon piyasasının güçlü isimleri arasında yer almayı başarıyor. Huawei, piyasaya süreceği akıllı telefon serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Huawei, sabırsızlıkla beklenen yeni Huawei P11 modeli için tanıtım tarihini kesinleştirdi. Huawei P11 için belirlenen tarihe göre, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde 2018 Şubat ayında tanıtımı gerçekleştirilecek. Bununla birlikte, yeni Huawei P11 modeline ilişkin teknoloji tutkunları tarafından merak edilen tüm detaylar netleşmeye başladı. Peki, Huawei P11 serisinin teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı ne kadar olacak? İşte, teknoloji tutkunlarını yakından ilgilendirecek Huawei'nin yeni amiral gemisi P11'e dair tüm detaylar..

HUAWEİ P11 ile ilgili görsel sonucu

İŞTE, HUAWEİ P11'İN İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR...

Yeni akıllı telefonların hepsinde bulunan çerçevesiz ekran beraberinde bazı sorunları da getirmişti. Bunlardan biriside parmak izi sensörünün arka tarafı taşınmasıydı. Huawei, yeni modeli ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırdı.

İlgili resim

Ön tarafta daha kullanışlı olduğu düşünülen parmak izi sensörü, Huawei P11 Plus olduğu idda edilen telefonda ön tarafa konumlandırılmış. Üst tarafında ise ön kamera, ahize ve sensörlere yer verilmiş.

İlgili resim

Arka tarafında ise iPhone 7 Plus’a benzeyen tasarım özellikleri karşımıza çıkıyor. Arkasında çift kamerası, 'u' biçimindeki anten çizgileri ve “Auroro” yazısı da bulunuyor.

İlgili resim

USB Type C kullanılan modelde kulaklık girişi de bulunuyor. Cihazın teknik özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor.

HUAWEİ P11 ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...