Yılbaşında kar yağacak mı? Son dakika yeni yılda hava durumu!

Yepyeni bir yıla sayılı günler kala vatandaşlar, ''Yılbaşında havalar nasıl olacak? Yılbaşında kar yağacak mı?'' şeklinde merak ettikleri sorulara yanıt aramak üzere sorgulamalara başladı. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan veriler doğrultusunda yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yılbaşında kar yağacak mı? İşte, son dakika yılbaşı hava durumu...

Yılbaşında kar yağacak mı? Son dakika yeni yılda hava durumu!
Yılbaşında kar yağacak mı? Son dakika yeni yılda hava durumu!
GİRİŞ 01.01.2018 09:19 GÜNCELLEME 01.01.2018 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaklaşan yılbaşıyla birlikte vatandaşları da yılbaşında havaların nasıl seyredeceği merakı sardı. Yeni bir yılda hava durumuna ilişkin bilgi almak üzere, ''Yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yılbaşında kar yağacak mı? şeklindeki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından merak edilen sorulara yanıt verecek yeni yılda hava durumuyla ilgili son dakika açıklaması gerçekleştirdi. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan hava durumu tahmin raporuna göre yılbaşında hava durumu nasıl olacak? Yepyeni bir yılda vatandaşların beklediği kar yağma ihtimali bulunuyor mu?

kar ile ilgili görsel sonucu

YILBAŞINDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? YENİ YILDA KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde alınan son tahminlere göre; 31 Aralık Pazar günü yurdun Batı kesimleri hariç büyük bölümünde yağmur ve bazı kentlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Kars, Ardahan, Erzurum dolaylarında kar yağışı, Ankara ve çevresi, Karadeniz, güneyde yağmur görülebilir.

kar ile ilgili görsel sonucu

YILBAŞINDA İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

31 Aralık Pazar günü İstanbul'da hava bulutlu en yüksek 10 derece en düşük 7 derece olması bekleniyor. İstanbul'da 31 Aralık sıcaklık ortalaması en düşük 6,3 en yüksek 11,4 derece.

YILBAŞINDA ANKARA'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ankara'da 31 Aralık gününün soğuk ancak yağışsız çok bulutlu olması bekleniyor. Meteoroloji'nin son verilerine göre en yüksek sıcaklık 7 en düşük 4 derece olacak. Ankara'da 31 Aralık sıcaklık ortalaması en düşük 1,4 en yüksek 6 derece.

YILBAŞINDA İZMİR'DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

31 Aralık'ta İzmir'de parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, 31 Aralık'ta en yüksek 13 derece en düşük 8 derece olacak. İzmir'de 31 aralık sıcaklık ortalaması en düşük 7,8 en yüksek 13,7 derece.

kar ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR 1
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hava durumunu bilemiyosunuz tam tersi oluyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi