O pastanenin sahibinden ilk açıklama...

İstanbul Ümraniye'de bulunan bir pastanenin vitrininde dolaşan farenin videosu büyük yankı uyandırmıştı. O pastanenin sahibi bugün İnstagram üzerinden yazılı açıklama yaptı.

O pastanenin sahibinden ilk açıklama...
O pastanenin sahibinden ilk açıklama...
GİRİŞ 29.12.2017 17:58 GÜNCELLEME 29.12.2017 17:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Ümraniye’de bir pastanede kaydedilen görüntüler çok konuşulmuştu.  Vatandaşlar bir farenin vitrinde gezindiğini ve kuru pastaları yediğini görünce hemen telefonlarına sarıldı. Farenin tepsilerin üzerinde cirit attığını gören vatandaşlar, çektikleri görüntüyü sosyal medyada paylaştı. Görüntü hızla sosyal medyada yayılırken, belediye ekiplerinin de pastaneyi mühürlediği öğrenildi.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Pastanenin sahibi İskender Karaz, Instagram hesabından açıklama yaptı. Ümraniye Meydan'da yapılan kazı çalışması nedeniyle lağımın patladığını söyleyen Karaz, bu nedenle farelerin dükkana girdiğini iddia etti.

İşte o açıklama: "Bugün Dilaver pastaneleri olarak talihsiz bir olay yaşadık.Ümraniye Meydanı'nda yapılan kazı çalışmasında lağım patlaması sebebiyle çevreye sayısız farer yayılmıştır. Gece saatlerinde bu farelerden biri şubeye girmiştir. Sabah erken saatlerinde hemen fark edilip zabıtalarla birlikte müdahale edilmiştir. Temizlenmesi için şube bir kaç günlüğüne kapatılmıştır. Sabah ilk saatlerde fark edilmesiyle birlikte asla satış yapılmamıştır. Bu üzücü olay için herkesten özür dileyip asla güveninizi sarsan bir durum sizlere yaşatmadık. Belgelerle de gerekli açıklanmayı sizlere sunacağız. Anlayışınız için teşekkürler.."

YORUMLAR 18
  • Aşağılayan 6 yıl önce Şikayet Et
    O pis pastalardaki margarini sorgulayin. Bir de o pis iştahınızı... Fare onlardan daha mübarektir.
    Cevapla
  • Sade Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten de mahlasına uygun bir insansın aşağılayan insan...
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar pimpirikli insanlarsınız. yurt dışında yaşamadığınız belli. bu durum iyi bir şey değil ancak çok abartılacak bir şeyde değil. keşke hayatta herşey doğal olsa. o kadar kimyasallar yiyip içiyorsunuz, kimsenin sesi çıkmazken böylesi doğal bir olay için türkiyiyi ayağa kaldırıyorlar. ne saçmalık??
    Cevapla
  • leo 6 yıl önce Şikayet Et
    kapalı pastaneye nasıl girdi acep o at kadar fare???
    Cevapla
  • Sade Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    kuyruk olayı hurafedir fare başının geçmediği yerden geçemez.
    Cevapla
  • BoluBeyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Fareler kuyruğunun sığdığı her delikten geçer. Vücutları kıkırdaktan ibarettir ve esnektir. kaldı ki lağım fareleri atık su gider borusundan bile girmiş olabilir.
    Cevapla
  • rama 6 yıl önce Şikayet Et
    Boyle seyler olamaz olmamali satilmayan urunler toplanmali kapali bir yerde muhafaza edilmeli veya reyon kapali olmali ne demek yiyecegin oldugu yerde boyle seyler olur o zaman hepimizin evi fare dolmasi lazim
    Cevapla
  • kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    istabuldaki dilaver pastanelerin genelinde temizlik yok zaten bence yakında dilaver ismini değiştirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor