İsyan ettiren olay! Gözyaşlarına boğuldu

Maltepe’de kendi babaları tarafından öldürülen iki minik çocuk tüm Türkiye’yi kahretti. Ünlü spiker Ece Üner acılı annenin isyanı sonrasında canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 03.01.2018 15:05 GÜNCELLEME 03.01.2018 15:56
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

2 ve 4 yaşlarındaki iki masum çocuğun acılı annesi Dilek Yardım, “Ayrılma aşamasındaydık, uzaklaştırma kararımız olmasına polislerin bunu bilmesine rağmen hiç bir zaman sahip çıkmadılar bana kendi ailemde buna dahil. Polislere şikayet ettim, silahla, bıçakla dayandı bir gece bile tutmadılar onu içeride. Kaç defa şikayet ettim, savcısına, polisine gittim. Dün akşam da çocuklarını öldürdüm diye aradı beni, dün onun görüş günüydü bende iyi niyetimden iyi olsun çocuklarını görsün diye verdim.

‘Çocuklarını öldürdüm, mutlu musun’ dedi. Şimdi herkes duysun beni sahip çıkmasınlar kimseye kadınlar böyle ağlasın. 2 tane çocuğum öldü emziğim elinde kaldı. Birisi 3 birisi 2 yaşında sığınma evlerinde kaldım ama çocuklarımı koruyamadım. Büyük kızım çok kibardı. Küçük kızım çok tatlıydı, fırlamaydı biliyor musunuz? Şimdi yok, hiçbiri yok ben tek başıma kaldım. Kim verecek o çocukların hesabını bir kişi çıksın desin ki bana ben vereceğim. Dünden beri yalvarıyorum bir kerecik çocuklarımı göremedim. Beni bu adamdan kurtarın, bu adam deli dedim” diye isyan etti.

ÜNLÜ SPİKER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Habertürk spikeri Ece Üner acılı annenin bu sözlerini yayınladıktan sonra canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayarak, “Onları koruyamadık çünkü anneleri, ‘Polise savcıya söyledim kimse sahip çıkmadı’ diyor. Bu artık kabul edilebilir şey değil çünkü, ‘insanı yaşat devlet yaşasın’ diyoruz ama biz yavrularımızı yaşatamıyoruz. Geleceğimizi yaşatamıyoruz. O iki minik kalp bugün atmıyor” dedi.

YORUMLAR 58
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam.Acilen idam çıkmalı diyoruz.
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahip çıkmayanların Allah belasını versin abi başka bişey demiyorum
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    şeriat istiyoruz kısasta hayat vardır
    Cevapla
  • yaramaz55 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi o savcıyı ve polisleri neden soruşturmazlar. o savcıda polislerde o çocukların kanına girdi. rahat uyuyamasınlar inşallah.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    sığınma evındekı kadın kursunlanıosa koruna altındakı kadın ölduruluosa bı yerde bı eksik lık var demektır...dedıgı gibi okadar sikayet e bu oluorsa sıkıntı var demektir
    Cevapla
  • Sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden konusup durma polisin adli amiri savcidir polis kafasina gore kimseyi nezarette tutamaz kafana gore konusuyorsun once kanunlari ogren
    Cevapla
  • 155 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk basta sunu bilelim iceri atmak.polusin gorevii degil boyle bir seyde yok yapamazsin zaten adli amir savcidir bilgi verirdin ne derse onu yaparsin uzakladtirma karari kagit uzerinde bir seydir boyle biline ihmali bir yada uc gun hapisdir caydiriciligi hic yoktur bende bir polisim maslesef boyle siyadilef tv ciktimi mangalda kul birakmiyor yazil cok yaxik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı