Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları...

Lise mezunlarını sevindiren haber geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bünyesinde yetiştirmek üzere en az lise mezunu 27 personel alacağını bildirdi. Peki bu kişilerde aranan nitelikler nelerdir? EGM’nin şartları nelerdir? Başvurular ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları...
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları...
GİRİŞ 11.01.2018 11:25 GÜNCELLEME 11.01.2018 11:25

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre; hizmetli kadrosunda yetiştirilmek üzere 27 personel alacağını duyurdu. Söz konusu personelin alımı için başvurular bugün başladı. Bu ilana ilişkin genel şartlar ve başvurular hakkındaki tüm merak edilenleri haberimizde görebilirsiniz…

BAŞVURU NE ZAMAN?

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başladı ve söz konusu ilana başvurular 12 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını kılavuzda belirtilen belgeler ile bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen olarak yapacaklardır.

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı için şartlarını açıkladı. İlandaki belirtilenlere göre göre; ‘’Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak" şartlarını karşılayan adaylar başvuru yapabilecekler.

İSTİHDAM SAĞLAYACAK OLAN İLLER!

EGM, personel alımlarını Bayburt, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli, Şırnak ve Van illeri için gerçekleştirilecektir.

KPSS ŞARTI VAR!

İlana başvuru yapacak olan adayların KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayamayanlar  başvuru yapamayacaklar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi