Times Afrin'i yazdı! Karşı karşıya gelecekler!

The Times gazetesi Afrin’e yönelik operasyon hazırlığını baş yazısına taşıdı ve bu operasyonun ABD ve Türkiye'yi karşı karşıya getireceğini yazdı.

GİRİŞ 16.01.2018 10:00 GÜNCELLEME 16.01.2018 10:24
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'nin Afrin kentine her an operasyon düzenlenebileceğine dair yaptığı açıklamayı bir başyazısında yorumladı.

NATO'DA ÇÖZÜLMESİ GEREKİR

Türkiye'nin NATO'nun bir üyesi olarak 'Orta Doğu'daki amaçlarını gerçekleştirmek istiyorsa müttefiklerinin güvenini tazelemesinin daha çok başarı getireceğini' savunan gazete, farklılıkların NATO içinde çözülmesi gerektiğini belirtti.

"İKİ MÜTTEFİK KARŞI KARŞIYA GELECEK"

"Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de ateş ile oynuyor" cümlesiyle başlayan başyazıda, Erdoğan'ın sözünü ettiği operasyonu gerçekleştirmesi takdirinde 'iki müttefik olan Türkiye ve ABD'nin karşı karşıya geleceği' uyarısı yapıldı.

YORUMLAR 78
  • Vatan_1 Millet_1 6 yıl önce Şikayet Et
    Asıl ABD ateşle oynuyor.
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan savaştır karşımızda kim olursa fark etmez 30 yıldır biz aglıyoruz sıra ABD de
    Cevapla
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Farketmez. Dogrudan karsimiza cikamayacak abd, ama kopekleri ile savasacak. Tabi kopeklik yapanin Turkun karsisinda hic sansi yok. Turk Devleti ve asil Turk milleti binlerce yildir var ve ebediyen de var olacaktir. Tarihte bircok imparatorlugu yiktik, yine yikariz. Ozumuze dondukce, buyuyecegiz. Biz Cumhurbaskanimizin, baskomutanimizin emrindeyiz. Onumuze cikani ezeriz!
    Cevapla
  • realist 6 yıl önce Şikayet Et
    Kisa net soyluyorum Turkiye ile savasacak kimse butun dunyadaki Muslumanlari karsisina almayi gozonunde bulundurmasi gerekir, ona gore kararini vermeli. Turkiye diger musluman ulkelere benzemez!..
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani onlarin orda isi yoktu? Az once okudum. Onlar orda yoksa nasil Turkiyeyle karsi karsiya geliyorlar? O grubu desteklemiyordular noldu simdi? Bu operasyon bir an once baslamali. Allah askerimize devletimize guc versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi