Büyük destek! '52 bin kişiyle göreve hazırız'

Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Fırtına, 52 bin güvenlik korucusunun da göreve hazır ve ordunun emrinde olduğunu söyledi.

Büyük destek! '52 bin kişiyle göreve hazırız'
Büyük destek! '52 bin kişiyle göreve hazırız'
GİRİŞ 22.01.2018 10:29 GÜNCELLEME 22.01.2018 10:29
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Celalettin Fırtına, Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın, Türkiye'nin güvenliği için yapıldığını belirterek, 52 bin güvenlik korucusunun da göreve hazır ve ordunun emrinde olduğunu söyledi. 

 

 

"CANLA BAŞLA MÜCADELE HAZIRIZ"

Celalettin Fırtına, Türk ordusunun Afrin'de PKK ve PYD başta olmak üzere terör örgütlerine karşı ülkenin güvenliği için 'Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattığını belirtti.

Fırtına, şunları söyledi:

"Ordumuzun emrinde tam donanımlı, terörle mücadelede tecrübeli ve eğitimli 52 bin kişilik güvenlik korucuları olarak tam destek verdiğimiz gibi gerekli hallerde Afrin'de İdlip'te Suriye'nin her yerinde bu örgütlerle canla- başla mücadele etmeye hazırız. Bu örgütlerin ABD'nin silah desteği ile sınırımızda faaliyet göstermesine, olası büyük İsrail kurmasına müsaade etmeyerek Kahraman ordumuzun bir kez daha, tarih yazdırtacak bu haklı harekatında da Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in, aziz milletimizin yine emirlerinde olacağız."

AŞİRETLERE ÇAĞRI

HDP'nin yaptığı açıklamalarla PKK destekçileri ile Kürt halkına çağrı yaparak Afrin harekatının Kürtlere yapılmış bir harekat algısı yaratmaya çalıştığını ifade eden Fırtına, şöyle devam etti;

''Buna Kürt kardeşlerimiz asla müsaade etmeyecektir. Başta güvenlik korucuları ve aşiretlerimiz bu çağrılara kulak asmamakta olası bu provokatörlerin hainlerin girişimlerine karşı çıkarak bu oyunlarını da bozmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın haklı, kararlı ve cesur politikası, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kararlı, çok kapsamlı ve palanlı Zeytin Dalı Harekatı ile de inşallah bu oyunları da suya düşecektir. ABD'nin terör örgütlerine göndermiş olduğu 5 bin TIR silahı, sözde kullanacak olan korkak terör örgütleri şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin karşısında aciz kalarak ya silahları bırakıp kaçacak ya da imha edileceklerdir. Yine tüm olasılıklara rağmen hazır ve tedbirli olan şanlı ordumuz kazanacaktır. Aziz milletimiz ve ümmet kazanacaktır. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Her daim hazır ve emrindeyiz.''

YORUMLAR 30
  • Dostacısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende Fikret oğlu ahmet göreve ve vatan için ölmeye hazırım
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık cehenneme gittiler .İmansız ölen cehenneme gider.
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Yasim 38.Kendimi en iyi savasacak yasta goruyorum.Dag tas tirmanir of demem.Yorgunluk aclik hissim hic yok.Kendim kurt gibi zeki ve sinsiyim.Onlarca haini dograyabilirim.Allah ne zaman uygun gorurse belalari olacagim.
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    2 oğlum var.yaşlari çok küçuk.ama olsun askerimin botunun çamurunu temizler,çorabini yikar.vatana feda vallahi.orduma kurban ederim yeminle.
    Cevapla
  • hemen 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde varız hackergroup
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!