Afrin'de terör örgütüne bir tokat daha!

Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Afrin'de terör örgütü YPG, halkı hopörlerle kendilerine destek olmaları çağrısında bulunuyor.

GİRİŞ 22.01.2018 14:04 GÜNCELLEME 22.01.2018 14:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Terör örgütünün çağrısına halkın destek olmadığı görüldü. 

Milli İstihbarat Teşkilatı, Zeytin Dalı Harekatında, Afrin merkez ve çevresinden anlık bilgi ve görüntü akışının sağlanması çalışmalarında TSK ile eşgüdüm halinde hareket ediyor. TSK'ya vurulacak hedeflerin belirlenmesi, güncellenmesi ve takibi konusunda destek sağlayan MİT, terör örgütünün haberleşme ağını da dinleyerek hedefleri tespit etmekte.

Öte yandan, terör örgütü YPG, Afrin'de hoparlörle halka direniş çağrısında buluyor. Belediyelerin düzenlediği protesto etkinliklerine halkın katılımı çağrısında bulunan terör örgütü YPG'nin çağrısı halktan karşılık bulmuyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    GALİP OLAN Şüpe yokki mülkün sahibi CANABIALLAHTIR.
    Cevapla
  • URFALI 6 yıl önce Şikayet Et
    sınır boylarımızda karakollarımızı basan,yol kesip asker şehid eden,şantiye basan,öğretmen ,mühendis şehid eden kaçıran,kundaktaki bebekleri kurşunlayan,hendek kazan şehirlerimizi kasabalarımızı harabeye çeviren bu hain sürülere acımak varmı?af varmı?ALLAH İÇİN VURUN.PEYGAMBER İÇİN VURUN.ECDAD İÇİN VURUN.ŞEHİD BABALARIN ANALARIN EVLATLARIN HATIRINA VURUN.SAĞ KOMAYIN.EZİN.ABD YİDE EZİN.
    Cevapla
  • Yüksekovali kürt 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar
    Cevapla
  • yenice 6 yıl önce Şikayet Et
    bence de "diren sol yanım diren", sonunuz geldi, sıkıyorsa gel sen diren, neye kime karşı, hayatımda bu kadar satılan, yarı yolda bırakılan bir topluluk görmedim, ama bunlar hala aynı kafa, dünyada en kolay adam satan millet ingiliz ve amerikalı lardır. ögrenin bunu
    Cevapla
  • Mustafa DAĞLARAŞTI 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c cumhurbaşkanımızdan razı olsun onu başımızdan eksik etmesin daima onunlayız. yerinde bi karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço