İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kadroya geçen taşeron işçilerinin listesi!

2018 yılı itibariyle taşeron işçilerinin kadroya geçiş süreci devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kadroya geçen taşeron işçilerinin listesi büyük merak konusu oldu. Peki İBB'ye geçenlerin listesi açıklandı mı? İşte taşerondan işçilerinin kadroya geçişi ile ilgili detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kadroya geçen taşeron işçilerinin listesi!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kadroya geçen taşeron işçilerinin listesi!
GİRİŞ 01.02.2018 10:39 GÜNCELLEME 01.02.2018 10:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taşeron işçilerinin kadroya geçişi devam ediyor. 2018 yılı itibariyle Binlerce taşeron işçinin merakla beklediği kadro sonuçları tek tek açıklanıyor. En çok başvuru yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kadro sonuçları açıklandı mı? Taşeron işçileri gözünü İBB'den gelen açıklamalara çevirdi. Peki İBB taşeron işçi kadro sonuçları açıklandı mı ne zaman ilan edilecek? İBB'de çalışan 24 bin 109 işçi, belediye kadrosuna geçmek için 2-10 Ocak tarihleri arasında başvuruda bulundu.

2018 İBB KADROSUNA GEÇEN TAŞERON İŞÇİLERİNİN LİSTESİ

 

 

Bu sene itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosuna geçen taşeron işçilerinin listesi henüz açıklanmadı. Binlerce taşeron işçinin merakla beklediği kadro sonuçları tek tek açıklanıyor. Konya Orman Genel Müdürlüğü'nden sonra İzmir Valiliği de kadroya geçen taşeron işçileri açıklandı. Fakat İBB taşeron işçileri kadro listesini henüz açıklamadı. Bu hafta içerisinde açıklanması beklenen liste belli olur olmaz haberimizde yer alacaktır.

KADROYA GEÇEMEYEN TAŞERON İŞÇİLER NE YAPACAK?

Kadroda ismi bulmayan taşeron işçiler 3 gün içerisinde listeye itiraz edecek. Dilekçe yazan taşeron işçiler daha sonra sonuçları bekleyecek.

Konya Orman Genel Müdürlüğü'nden sonra İzmir Valiliği de kadroya geçen taşeron işçileri açıklandı. Henüz belediyelerden taşeron işçilerle ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat en çok başvuru İBB'ye yapıldı.

KADRO ALINMA TAKVİMİ NASIL İŞLEYECEK?

Kadro için başvuranları gösteren kesin listeler, 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak.

Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart 2018 tarihleri arasında sınava alınacak. Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak.

Güvenlik soruşturmasıyla birlikte tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'da işi başı yapacak.

YORUMLAR 1
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadas bu is yilan hikayesi oldu sadece o kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu