Lice'de dikkat çeken görüntü! Afrin mesajı...

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla iş yerlerini Türk bayraklarıyla donattı.

GİRİŞ 24.02.2018 23:27 GÜNCELLEME 24.02.2018 23:29
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Diyarbakır-Lice'de esnaf, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla dükkanlarına Türk Bayrakları astı.

VATANDAŞ TUNÇOK: İHTİYAÇ DUYULURSA AFRİN'E VE MÜNBİÇ'E BİZ DE GİTMEYE HAZIRIZ!

 

Vatandaşlardan Gürsel Tunçok, Türkiye'nin, Afrin'e haklı gerekçelerle operasyon başlattığını kaydederek, Afrin'e giden askerlere ve güvenlik korucularına destek amacıyla, iş yerlerine Türk bayraklarını astıklarını dile getirildi.

"Dualarımız oradaki askerlerimiz için. İhtiyaç duyulursa biz de gitmeye hazırız. Afrin'e de Menbiç'e de gideriz." diyen Tunçok, şöyle devam etti:

"ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN, ÇOK MEMNUNUZ"

"İlçe, görevlendirme yapılmadan önce hizmet görmüyordu. Şimdi ise köylere kadar hizmet ulaştırılıyor. Belediyeye teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizden çok memnunuz. Allah razı olsun. Yapılan hizmeti göz ardı edemeyiz. Bu çalışmalarla Lice daha çok hizmet görecek. Böyle devam ederse, fabrikalar kurulur, iş imkanları da çok olur. Gençlerimiz işe kavuşur. Bunun için devlete minnettarız. Vatandaş olarak devletimize destek olmazsak, devletimiz başarı elde edemez. Biz destek verelim, devletimiz gerekeni yapar."

"TÜRİYE AFRİN'E GİRMESEYDİ, BURALARDA SAĞLANAN HUZUR ORTAMINDAN MAHRUM KALACAKTIK"

AK Parti Lice Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Doğan da, Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu, savunma alanında da geliştiği için dış güçlere karşı büyük bir mücadele verdiğini söyledi.

Doğan, "Türkiye Afrin'e girmek zorunda kaldı. Yoksa, buralarda sağlanan huzur ve güven ortamından mahrum kalacaktık. Türk bayrağı asarak devletimizin ve askerimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Biz her daim Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"DEVLETİMİZ HALKLA EL ELE! İSTEYİNCE OLUYOR..."

Lice Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından vatandaşların hizmetle tanıştığını dile getiren Doğan, "İnşallah bu güzel adımların devamı olur. Gençlik olarak Kaymakam ve Belediye Başkanımız Sinan Başak'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Devletimizin sağladığı bir güven ortamındayız. Devletimiz, halkla el ele, 'isteyince oluyor' sloganıyla her daim yanımızda." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 66
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuz sene once Osmanlida Turkluk Kurtlukmu vardi,millet ozune donuyor elhamdulillah,Guclu devlet ,guclu millet dusmanlar catlasin insAllahhhh....Bazi yorumculara bakiyorumda birlik beraberlik yerine isleri gucleri FITNE,ya cahil yada kani bozuk,Allah bildigi gibi yapsin...
    Cevapla
  • OttoMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Kürt ve Türk kardeştir ve hatta eştir. Eşim kürt ve ben Türküm Fakat önemli olan bu değil; ikimizde insanız...
    Cevapla
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Allah razı olsun.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    değerli Türk Kürt kardeşler artik oyun bitti Ermeni yahudi oyunu bitti şimdi zira kenetlenme zamanı artik devlet yaninizda ne mutlu kürdüm Türk’üm diyene Kürt Türk bir millet dir
    Cevapla
  • Vatan sever garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim lütfen kürt kardeşlerimize ön yargılı yaklasmiyalim bende o coğrafyanın bir kardesinizim inanın Kardeslerim insanlar hep baski altındaydı kepek kapat kapatiyorlardi kepek aç aciyorlardi baskı zulüm işkence vardı ne zamanki devlet kadifeye sarılı yumruğunu gösterdi insanlar özgür beyanların ortaya koydular buda onlardan biri allah kardesligimizi iki cihandada daim eylesin amin amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek