Ümraniye’de bir durakta gece yarısı otobüs bekleyen 4 kafadar, otobüs gelmemesi üzerine cadde üzerinde yürüdükleri sırada park halindeki otobüsü kaçırarak tehlike saçtı.

Otobüsle tehlikeli bir şekilde ilerleyerek hem kendi canlarını hemde diğer sürücülerin canlarını tehlikeye atan çocuğun konsola elini koyarak gerçek şoför gibi rahat tavırlarla otobüsü kullanması pes dedirtti. Yaşanan bu trajikomik anlar ise otobüste bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • teşvik etmeyin 03.03.2018 23:58
    afacan denilip ödüllendirilmemeli, teşvik edilmemeli. yaptıklarının suç olduğunu bilecek kadar büyükler. suç işleyen dört utanmaz var ekranda. yarın başka hırsızlıklar da yaparlar. ceza almalılar kesinlikle. teşvik edilmemeli, eleştirilmeli, kızılmalı, ayıplanmalı. birini ezseler ne olacak bu sorumsuz kural tanımazlar.
  • eray akalın 03.03.2018 21:47
    bu çocukları salacaklar yarın öbür gün başka birilerini üzecek.İşte kanunlarımız çoçuklar içinde işlesin.hırsızlar belalarını bulsun inşallah.
  • ersa 03.03.2018 18:24
    afacan diye diye tepeize çıkattınız.vereceksin bunlara ev hapsini evlerinden en az 1 yıl dışarıya çıkarmayacan.ne demek afacan mış çok büyük bir facia allahtan kazasız atlatılmış ya tam tersi o felaket yaşansaydı o afacanlarınız a ne olacaktı veya ölen yaralana yada zararı olanla r ne olacaktı birde böyle düşünün
  • Erdal 03.03.2018 16:08
    Bu haberde trajikomik değil, onlar da afacan değil. Bir aracı çalmaya teşebbüs edebiliyorsa, otobüsü sürebiliyorsa çocuk değildir. Kesinlikle hapis cezası verilmelidir yaşına bakılmaksızın. Orada Allah korusun bir kişi ölseydi, çocuğunuz altında kalsaydı bu habere trajikomik der miydiniz. Ceza hem de çok ağır bir ceza olmalı... Yorumlara bakıyorum da, inanamıyorum..
  • Ruhi 03.03.2018 15:45
    Bu çocuk f16 kullanırken hiç zorlanmaz. Devlet bu yavrulara sahip çıksın. Tasvip edilmez ama bu yaşanana bir çok cümle sarfedilir. Eforum kalmadı
Daha fazla yorum görüntüle