O süreye dikkat! WhatsApp'ta ''Herkesten Sil'' özelliğinin süresi uzuyor!

Kullanıcı sayısı her geçen gün katlanarak artan mesajlaşma ve iletişim uygulaması WhatsApp'ta ''Herkesten Sil'' özelliğinin süresinin uzatılması kararı alındı. WhatsApp'ın geçtiğimiz aylarda kullanıcılarına özel geliştirdiği, gönderilen mesajların istenildiği takdirde silinebilmesini sağlayan herkesten sil özelliği özelliğinin süresi ne kadar uzayacak?

O süreye dikkat! WhatsApp'ta ''Herkesten Sil'' özelliğinin süresi uzuyor!
O süreye dikkat! WhatsApp'ta ''Herkesten Sil'' özelliğinin süresi uzuyor!
GİRİŞ 07.03.2018 15:41 GÜNCELLEME 07.03.2018 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın en yoğun bir şekilde tercih edilen mesajlaşma ve iletişim platformu WhatsApp,  birkaç ay önce bünyesine gönderilen mesajların silinebilmesine fırsat tanıyan herkesten sil özelliğini eklemişti. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp'ta grup veya kişisel sohbetlerini gerçekleştirirken göndermiş olduğu mesajları istediği takdirde 7 dakika içerisinde hem kendisinden hem de karşı taraftan silebilme imkanı elde edebiliyor. Tüm bu gelişmelerin sonrasında WhatsApp, herkesten sil özelliğine yeni güncelleştirmeler getirerek 7 dakikalık süreyi uzatma kararı aldı. Peki, WhatsApp'ın rakip servislere ayak uydurmak için geliştirdiği herkesten sil özelliği ne kadar uzatılacak? 

WHATSAPP'TA HERKESTEN SİL ÖZELLİĞİ NE KADAR UZATILACAK?

 

 

WhatsApp, kullanıcıların sohbet ederken yanlışlıkla gönderilen ya da gönderildikten sonra pişman olunan mesajlar için herkesten sil özelliğini aktif hale getirmişti. Hayat kurtarıcı özellik olarak adlandırılan bu özellik sayesinde kullanıcıların gönderdikleri mesajları silebilmeleri için 7 dakikalık bir sınırlı zaman dilimi bulunuyordu. WhatsApp, herkesten sil özelliğiyle ilgili güncelleştirme kararı alarak 7 dakikalık süreyi uzattı. Yapılan yeni güncelleştirme doğrultusunda, kullanıcılar WhatsApp'ta gönderdikleri mesajları 4096 saniye içerisinde, yani 1 saar 8 dakika 16 saniye içerisinde silebilecekler.

WHATSAPP 

WHATSAPP'TA HERKESTEN SİL ÖZELLİĞİ NE ZAMAN UZAYACAK?

WhatsApp'ta herkesten sil özelliği şu an için test aşamasında bulunuyor, ancak yeni güncelleştirmenin mayıs ayı içerisinde hem iOS hem de Android kullanıcılarına özel gelmesi bekleniyor.

WHATSAPP

YORUMLAR 1
  • Yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla değimi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!