Rize'de PÖH'ler Afrin'e uğurlandı

Afrin'deki operasyona katılmak üzere Polis Özel Harekat timleri yola çıktı. Törende bir polis yeni doğan bebeği ile vedalaşırken duygu dolu anlar yaşandı.

GİRİŞ 12.03.2018 22:53 GÜNCELLEME 13.03.2018 09:51
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için bugün Rize’den 22 kişilik bir tim Afrin’e uğurlandı.

BEBEĞİYLE VEDALAŞTI

 

 

Güneysu ilçesindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğünde yapılan törende kurban kesilerek, dualar edildi. Törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki protokol üyeleri, il genelinden gelen vatandaşlar ve çok sayıda polis yakını katıldı. Törende bir polis yeni doğan bebeği ile vedalaşırken duygu dolu anlar yaşandı.

"YOLLARI AÇIK OLSUN"

Vali Bektaş yaptığı konuşmada, "Gönlümüzün, kalbimizin bir tarafında Afrin diye atan bir damar var. Hiçbir organizasyon olmadan bu kadar insan Afrin’e bir kısım arkadaşımızı uğurlayacağımızı duyup buraya geldi. Bizim ülkemiz, bizim milletimiz farklıdır. Onun için herkesin gözünün korktuğu olaylarda biz başarılı oluyoruz. Zor bir coğrafyada yıllardır devam eden bir kurguyu aşarak adım adım hedefe doğru ilerliyoruz. Yolları açık olsun, ayakları taşa değmesin" dedi.

YORUMLAR 24
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    ŞAHADE böyle giden boyle ugurlanan bır mılletsek bızım ALLAH'ın yolunda kımse sırtımızı yere getıremez...
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Oy yiğidim oy civanlarım..
    Cevapla
  • Vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin kardeşim. Vatanındaki Yavrular rahat uyusun diye yavrunu bırakıp gittin bu vatan sizi asla unutmayacak . Çabuk gel zaferle gel inşallah .
    Cevapla
  • Metin Sağlam 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sağ salim dönmek nasip etsin
    Cevapla
  • HakanDE 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah tüm güclerimizi korusun, saga saglim ailelerine kavusmalarini nasip etsin, attiklarini bos cevirmesin, zalimlerin tamda kafasindan ikiye ayirsinlar insaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı