O cani artık çocuğunu göremeyecek

Sakarya’da geçen yıl, 9 aylık hamile Suriyeli Emani Al- Rahmun’a tecavüz edildikten sonra 10 aylık bebeği ile birlikte vahşice öldürmekle suçlanan Birol Karacal’ın eşi R. Karacal’dan boşanmasına karar veren Bakırköy 10. Aile Mahkemesi, gerekçeli kararında çok sert ifadelere yer verdi.

GİRİŞ 13.03.2018 12:30 GÜNCELLEME 13.03.2018 13:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşlenen suçların toplumda büyük infial yaratacak, tüm toplumun vicdanını derinden yaralayacak nitelikte olduğu kaydedilen gerekçeli kararda “Birol Karacal’ın suç ortağıyla sebep olduğu vahşeti itiraf etmiştir.

Birol Karacal’ın işlediği suçların toplum üzerindeki etkisi ve bu etkilerin R. Karacal’a yönelik olumsuz etkileri sebebiyle evlilik birliği temelinden sarsılmıştır. Çiftin çocuğunun yaşı, anne şefkat ve ilgisine mutlak ihtiyacı, babanın cezaevinde hükmen tutuklu olması ve işlediği suçlar ile ortaya çıkan kişilik yapısı gözetilerek velayetin anneye bırakılmasının uygun olacaktır. 

 

Babanın cezaevinde bulunması, işlediği suçların niteliği, babanın işlediği suçlar nedeniyle anne ve çocuğun toplumda rencide olup husumete maruz kalmıştır. Bu nedenle baba ile çocuk arasında kişisel ilişki kurulmamasına karar verilmiştir. “

YORUMLAR 9
  • Envers 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey vallah hakim bey keşke şikayetlerde ciddiye alınsa yuvalar dagılmadan cezalar devreye girse yani demem oki piskopatlar daha suçu tamamlamadan yuva dağıtmadan ceza evini boylasalar gün yüzü görmeseler. Olay vuku bulduktan sonra bi anlam ifade etmiyor giden geri gelmiyor tahribatın önü kesilmiyor sayı azalacağına artıyor. Sikayetler güzel ülkemde vuku bulmuşcasına ciddiye alınsın.
    Cevapla
  • Ömer Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam bu insan bozması adilere idam yoksa bu adam hala konuşuyor mu yok edilmesi gerekenler bu adiler
    Cevapla
  • tırıss 6 yıl önce Şikayet Et
    Azrail görsün yüzünü.
    Cevapla
  • Uluğ Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ve hâlâ idam cezası yok...
    Cevapla
  • emre balta 6 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık yeter be milletin paraylarıyla neden besliyorsunuz bu yaratıkları hala idam neden uyugulanmıyor bu memlekette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!