Uçağın pilotunun son ses kaydı ortaya çıktı!

İran'da düşen Türk jetinin kaptan pilotu Beril Gebeş'in son ses kaydı ortaya çıktı. İstanbul'dan Dubai'ye gitmek üzere havalanırken kule ile görüşmelerinde kaptan pilot, kalkış için izin istiyor.

GİRİŞ 13.03.2018 13:19 GÜNCELLEME 13.03.2018 13:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İran'da düşen Türk jetinin kaptan pilotu Beril Gebeş'in 8 Mart günü İstanbul'dan kalkarken kule ile yaptığı telsiz görüşmeleri ortaya çıktı.

KALKIŞ İÇİN İZİN İSTEMİŞ

 

 

Beril Gebeş, son ses kaydında yer kontrol ile telsiz irtibatı sağlayarak uçağının motorunu çalıştırmak için izin istiyor. Bir süre sonra kalkışı gerçekleştiren Gebeş, bu kez de uçağı tırmandırmak için kule ile irtibata geçiyor. Kuleye kalkıştan sonra 5 bin feet'e tırmandığını söyleyen kaptan pilot, daha fazla yükselmek için onay bekliyor. Konuşma kulenin 6 bin feet'e tırmanma izni vermesiyle son buluyor.

BERİL GEBEŞ KİMDİR?

Beril Gebeş, Ayjet Uçuş Okulu'ndan kaptan pilot lisansını aldı. Başaran Holding'de pilotluk yapan Beril Gebeş'in babası da Türk Hava Yolları'nda kaptan pillotluk yapıyordu.

YORUMLAR 3
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    imanları varsa Allahın haram dediklerini haram hellal dediklerini helal biliyorsalar Allah af etsin, gerçi Allah bizim dememizle kimseyi cennete ve cehenneme koymaz, biz sadece umut ediyoruz. Görüntülerde haram işledikleri görünüyor. Anne baba çocuklarını seviyorsalar çocuklarına islami terbiye ile büyütsünler. Nasıl bu dünya için onların acı ve ızdırap çekmesini istemiyorsak ahiret içinde acı ve ızdırap çekmemesi için onlara islamın emir ve yasaklarını öğretmeliyiz. Milyonlarca para bıraksanız belki onlara en fazla 70 80 yıl rahat yaşam sağlar ama ebedi hayat ahiret için onlara bir fayda sağlamaz, sizinde ahiretinizi mahf eder anne baba olarak
    Cevapla
  • piyade 6 yıl önce Şikayet Et
    resimler ileriki hayatları için hiç de iç açıcı değil
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet kesinlikle katılıyorum En başta parti için BAE gibi İslam düşmanı bir ülkenin seçilmiş olması zaten düşündürücü ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da