CHP'li Yılmaz'ı şoka sokan soru! Dondu kaldı

Cehaletiyle alay konusu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz çıktığı bir televizyon kanalında gelen sorular karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

GİRİŞ 13.03.2018 15:30 GÜNCELLEME 13.03.2018 15:49
Bu Habere 244 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi gerektiğini öne süren Yılmaz, Prof. Dr. Salih Yılmaz'ın yanıtlarına cevap veremedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ARABASI SORUSU ŞOKA SOKTU

Salih Yılmaz, 'Kılıçdaroğlu da kurultaya devletin verdiği araçla gitmiyor mu?' diye sorunca, 'bizim genel başkanın öyle bir şeyi yok, verdiler' yanıtını aldı.

CEP TELEFONU KİMİN?

Yayında cep telefonununa da bakan Öztürk Yılmaz, kendisine yöneltilen 'devletin cep telefonu hattını kullanıyorsunuz değil mi?' sorusuna da 'bu milletvekiline verilen hak' yanıtı verdi.

YENİ ŞAFAK

 

 

YORUMLAR 244
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan sıkılmadan bize koyun diyorlar bide :)
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle elemanlarla dünyaya kendimizi rezil etmişiz,yazık !
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Salih hocam ağzına sağlık, bunların niyetini herkes biliyor aslında, Allah Türkiye yi bunların idare ettiği günleri nasip etmesin, Allah muhafaza..Muğla dan selamlar...
    Cevapla
  • Metin gurbette 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakkın bunların asıl derdi Erdogana yaklasılmasını kolaylastırmak. ona birsey olursa dunyayı basınıza yıkarız. dua edinde birsey olmasın ayagına tas deydirmesin.
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün mirası olan iş bankası hisselerinin bir kısmına parti hissedar değil mi? Oğlu musunuz kızı mısınız akrabası mısınız? İşinize gelince oluyor işinize gelmeyince olmaz. Diğer siyasi partiler de ticarete girsin o zaman. Neden kendinize sıfırdan bir parti kuramıyorsunuz? Çünki burada herşey hazır oylar kendiliğinden geliyor tam bir mirasyedi durumu.. Ara sıra çık meydana bir iki laf et devran dönsün ne güzel dünya. Mirasyedi ile çalışıp emek verip sahip olma arasındaki fark örneği.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor