Canan Karatay'dan kanser açıklaması

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kanserin genetik olmadığını söyledi ve ithal ürünlerin çoğunun GDO'lu olduğunu savundu.

Canan Karatay'dan kanser açıklaması
Canan Karatay'dan kanser açıklaması
GİRİŞ 20.03.2018 11:40 GÜNCELLEME 20.03.2018 11:41
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

En son olarak modern tıbbın olmadığına yönelik bir ifadesiyle gündeme gelen Canan Karatay, yine ilginç açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Karatay, genetik olmadığını ifade ettiği kanserin artma sebebini şöyle açıkladı:

 

"Bunlar o kadar çok arttı ki... Bugün üç yaşındaki çocuğa karaciğer nakli yapılıyor. Eskiden var mıydı böyle hastalık? Bunların altında havanın, suyun kirlenmesi, toprağın ve yiyeceklerin kirlenmesi yatıyor. Ve tabii yiyecekleriniz endüstriyel yiyecek olduğu sürece artacak. Temelinde ekmek ve şeker yatıyor. Çünkü ikisi de insan vücuduna girdiği zaman toksik ve bunlar bütün hücreleri bozuyor. Vücut dolaşımdan toksik olan şekeri uzaklaştırmak için, insülin hormonu salgılıyor. Bu hormon, kandaki şekeri trigliserit dediğimiz, en tehlikeli yağa dönüştürür ve depoya gönderir. Yani kan dolaşımından bir an önce uzaklaştırıyor.

YORUMLAR 33
  • babanın oğlu kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    eskiden istatistik iyi işlemiyordu. bilgi de azdı. "karnı ağırdı öldü" denirdi. çoğu hastaneye yetişemezdi. gerek ülke çapında gerek dünya çapında günümüzdeki gibi her bölümden uzmanlar kırsal kesimde yoktu. bütün bunları hesaba katmazsak o zaman "kanser yoktu, çok azdı" deriz. elbette gdolu ürünlerin zararları tartışılmaz. ama şunu da sormak lazım: dünyada bu kadar nüfusu neyle besleyeceksin? madem ürüyonuz, az biraz da fedakarlık yapın. yok biz doğal beslenelim eskisi gibi diyorsanız, devletlerin, yetkililerin "nüfus planlaması"na kulak asması lazım.
    Cevapla
  • Ali Er 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletler nüklüer savaşa cesaret edemediği müddetçe, bitkisel savaş yoluyla milletleri hasta ve YOK edecekler.
    Cevapla
  • abüzüttün 6 yıl önce Şikayet Et
    maşallah. :)
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben canan hocanın fikirlerine gönülden inanıyorum. faydasınıda gördüm. Canan hoca olmasaydı, millet olarak hala yumurta ve tereyağına düşman gibi bakıyorduk. ALLAH RAZI OLSUN. Biraz olsun insanımızın bilinçlenmesine yardımcı oldu.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    tarım bakanlığı sorumlu bu gdo lu ürünler girmemeli yasaklanmalı
    Cevapla
  • cumali 6 yıl önce Şikayet Et
    israil ve ABD ürünlerini sokmayın ülkeye bakın o zaman kanser nasıl azalıyor bu milleti savaşla yenemezler ama hastalıkla bitirirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir