İşte Uruguay'daki meçhul Osman!

Çiftlik Bank skandalında şirketin CEO’su Mehmet Aydın için Uruguay’da aracılığı Osman K.'nın yaptığı iddia ediliyor.

İşte Uruguay'daki meçhul Osman!
İşte Uruguay'daki meçhul Osman!
GİRİŞ 21.03.2018 14:34 GÜNCELLEME 21.03.2018 14:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 Osman K., Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın’ın Uruguay’a geldiğinde ülkede bir çiftlik kurmak istediğini ve kendisinden Uruguay'daki işlemlerde aracılık etmesini talep ettiğini iddia etti. Osman K.’nın iddiasına göre, Mehmet Aydın Uruguay’da aldığı mâlikane, Ferrari ve yatı kendi üzerine aldırdı. Aydın’ın Uruguay’da yetiştirdikleri hayvanları Türkiye’ye götüreceklerini söylediğini anlatan Osman K., Türkiye’ye yaptığı ziyaretlerde bazı çiftlikleri bizzat gezdiğini ve kendi tabiriyle Türkiye'de ’10 numara’ işleyen bir sistem gördüğünü söyledi.

"30 BİN LİRA ALDIM İDDİASI"

 

 

Osman K.’nın açıklamasına göre, Mehmet Aydın 17 Mayıs tarihinde ilk kez Uruguay’a gitti. İddiasına göre, Osman K. İle Facebook üzerinde iletişime geçen Aydın, yabancı dil bilmediğini söyleyerek kendisi adına bazı işleri halletmesini talep etti. Osman K., Aralık ayına kadar süren iş ilişkisi içinde Mehmet Aydın’dan kendisine 30 bin dolar para geldiğini aktardı. Osman K., Mehmet Aydın adına yaptıklarının çevirmenlik de içerdiğini savundu.

RAHATÇA SİGARA İÇMEK İÇİN TÜRKİYE’YE ÖZEL UÇAK TUTMUŞ

Mehmet Aydın’ın Uruguay’a ilk gittiği 17 Mayıs tarihinde, yanında eşi Sıla Aydın’ın da bulunduğu öğrenildi. Osman K., Sıla Aydın'ın Türkiye’ye bir an önce dönmek için sürekli olarak Mehmet Aydın’a baskı yaptığını aktardı. Osman K., Sıla Aydın’ın Türkiye dönüşünce yaşanan olayı ise şöyle anlattı: “Sıla Aydın uçakta sigara içmek istediği için tarifeli uçakla gitmek istemedi. Bunun yerine özel jet kiraladılar. Özel jette ben de vardım” dedi.

"BEN EŞEKLİK ETTİM"

Mehmet Aydın ile temasları hakkında, ‘Bir eşeklik ettim” ifadesi kullanan Osman K., kendisinin de Türkiye’deki on binlerce kişi gibi Mehmet Aydın’a aldanan biri olduğunu iddia etti. Aydın, “Uruguay’a geldikten sonra Mehmet Aydın’ı Gemlik’teki tanıdıklarıma sordurdum, hiçbirinden olumsuz bir yanıt almadım”

Mehmet Aydın’ın Uruguay’da sözünü ettiği çiftliği kurmayacağını anladığını söyleyen Osman K., Aralık ayı itibariyle Aydın ile yüz yüze görüşmeyi kestiğini ancak bu tarihten sonra birkaç kez telefonla görüştüğünü söyledi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 9
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun arkasindaki kimler onu bulun tombişi öne sürdüler kukla gibi avucunada para bunun arkasinda ki başlari araştirin son 3 ayda kimin hesaplarinda değişiklikler oldu onu kontrol edin bizim millet te rahat para kazanmak istiyor kimse alin teri helaliği düşünmüyor ALLAH akil fikir versin İNŞALLAH
    Cevapla
  • serakan 6 yıl önce Şikayet Et
    kesin öldürülür
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    1-2 milyon yatırım yapan tokat yiyen insanlar uruguayda mehmet aydını yakında parlatırlar dana nasıl yatırılır, inek nasıl sağılır öğretirler siz hiçç merak etmeyin adamın canı yanmış
    Cevapla
  • ZOR38 6 yıl önce Şikayet Et
    saftiriğin önde gideni, arkasındakilere DİKKAT !!!
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde millet birbirine çabuk inanıp aynı işi yapma birbirine fazla metetme çok olduğundan bizdeki birlik işinden çıkar sağlayan bir suç örgütü kurmuşlar yüzde 100 para garantisini kim verir uyanık olmak lazım ama bazıları bir türlü ders almıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var