POMEM Polis Alımı başvuru ücreti ne kadar? Hangi bankaya yatırılacak?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın açıklamaları doğrultusunda, POMEM Polis Alımı başvuru süresinin uzatıldığının gelişmesi aktarıldı. Polislik görevini icra etme hedefini gerçekleştirmek isteyen adaylar için POMEM başvuru ücreti ne kadar? Kadın ve erkek olmak üzere toplam 10 bin POMEM polis alımı ücreti hangi bankaya yatırılacak?

POMEM Polis Alımı başvuru ücreti ne kadar? Hangi bankaya yatırılacak?
POMEM Polis Alımı başvuru ücreti ne kadar? Hangi bankaya yatırılacak?
GİRİŞ 27.03.2018 13:35 GÜNCELLEME 27.03.2018 13:35

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 22. dönemde POMEM'e, lisans ya da ön lisans mezunu kadın ve erkek olmak üzere toplamda 10 bin polis alımı gerçekleştirileceğinin müjdesi verilmişti. Hemen ardından Polis Özel Harekat biriminde yer alma hedefi bulunan polis adayları için, POMEM PÖH alımları konusuna yeni bir gelişme daha aktarılacak başvuru süresinin uzatıldığının duyurusu yapıldı. Buna göre, Polis Akademisi Başkanlığı, 22. Dönem POMEM başvuru tarihinde değişiklik yaparak, polis alımı için başvuru süresini 23 Mart 2018 tarihinden 30 Mart 2018 tarihine kadar uzatılması yönünde karar aldı. Şimdi ise, polis alımı başvuru işlemini henüz tamamlamamış polis adayları ise POMEM başvuru ücretinin ne kadar olduğunu ve POMEM başvuru ücretlerinin hangi bankaya yatırılması gerektiği konusunda bilgi edinmek üzere kolları sıvadı. İşte, merak edilen ve sorgulanan tüm ayrıntılar...

POMEM POLİS ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

 

 

POMEM polis alımı başvuru işlemini gerçekleştirebilmek için ilk olarak kişinin e-Devlet şifresi bulunması gerekmektedir. Fakat bir e-Devlet şifresine sahip değilseniz size en yakın PTT şubesinden şifrenizi edinebilirsiniz.

Aşağıdaki linklerde bulunan başvuru linklerine tıkladıktan hemen sonra, sahip olduğunuz E-Devlet şifrenizi girmelisiniz. Şifrenizi girdikten sonra POMEM başvuru ekranına yönlendirileceksiniz. Başvuru ekranında ise sizin bilgilerinizin yanı sıra evliyseniz eşinizin çalıştığı kurum ve pozisyon da ön bilgi olarak istenecektir. Ek bir bilgi olarak POMEM Polis alımı başvurusu, 12 ve 30 Mart 2018 tarihleri arasında E-Devlet kapısı aracılığıyla sağlanabilecektir.

POMEM

POMEM BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? POMEM BAŞURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

 (2) Başvuru Ücreti Yatırma Tarihleri:

a) İnternet üzerinden ön başvuru yapan adaylar tarafından sınav başvuru ücreti olan 100.00 TL (Yüz) 12 Mart 2018 saat 09:00'dan 23 Mart 2018 saat 17:00'a kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “22. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacaktır.

NOT: Başvuru ücreti yatırma süresi de 30 Mart’a kadar uzatılmıştır.

b) Sadece Halkbank şubelerinden ve ATM'lerinden başvuru ücreti yatırılabilecektir.

c) Halkbank'ın internet bankacılığından ve diğer bankaların, internet bankacılığı ve ATM'lerinden başvuru ücreti yatırma işlemi yapılmayacaktır.)

d) Adaylardan başvuru esnasında istenen belgeler kapsamında “sınav ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu” istenildiğinden ADAYLARIN SINAV ÜCRETİNİ YATIRIRKEN KENDİ ADINA KENDİ T.C. KİMLİK NUMARASI İLE BİRLİKTE, “22.DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI” için ücret yatırdıklarını belirterek sınav ücretini yatırmalarını ve alınan dekontun şahsen başvuru evrak teslimi sırasında yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

POMEM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı