'Cumhuriyet Gazetesi'nden İBB yalanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) bazı basın organlarında yer alan “Kimsesizlerin hastane bahçesine bırakıldığı” na dair haberler gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

'Cumhuriyet Gazetesi'nden İBB yalanı!
'Cumhuriyet Gazetesi'nden İBB yalanı!
GİRİŞ 01.04.2018 12:31 GÜNCELLEME 01.04.2018 12:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İBB'den konuya ilişkin yapılan açıklamada "Basında yer alan “Kimsesizlerin hastane bahçesine bırakıldığı” na dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İşte o açıklama...

 

 

Haberde konu edilen vatandaşlarımız 04.12.2017-31.03.2018 tarihleri arasında hizmet veren İBB İSTAÇ Esenyurt misafirhanesinde kalmışlar ve 31 Mart tarihinde bu geçici misafirhanenin fonksiyonunun sona ermesiyle haberlere konu edilen vatandaşlarımız sağlık kontrolü için tam teşekküllü hastaneye götürülmüştür. Sağlık raporları alınan vatandaşlarımız daha sonra Kayışdağı İBB Darülaceze misafirhanesine götürülerek yatışları yapılmıştır. Şuan 3 vatandaşımız burada misafir edilmektedir. Vatandaşların hastane bahçesine terk edilmeleri söz konusu değildir. Kontrol için hastaneye götürülmüşlerdir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kış aylarında evsiz vatandaşları misafir etme hizmetleri her yıl olduğu gibi bu sene de Aralık ayında başlamış Mart ayı sonunda sonuçlanmıştır.  Bu süre zarfında 2910 vatandaşımıza barınma, sağlık, temizlik, gıda, giyim-kuşam hizmetleri verilmiştir.

Kimsesiz vatandaşlarımızı merak eden tüm İstanbullular Kayışdağı Darülaceze yerleşkesinde ziyaret edebilirler.

YORUMLAR 8
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Sozcu cumhuriyet aydinlik birgun ve bunun gibi hain gazeteler
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Ve bu gazeteleri okuyanlarda ayni soylardan
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu tur gazetelerin kokeni ermeni ve bati ser odaklidir.
    Cevapla
  • A günay 6 yıl önce Şikayet Et
    biz bu ülkede yalan haber yaparak insanları kışkırtanlara ceza veremiyorsak yazıklar olsun.bi yaptırım yoksa hain hainliğini yapmaya devam eder
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermeni bozuntularinin ruhunda fitnelik,fesatlık var. Allah c.c bunlar fırsat vermesin.eger bunların eline fırsat geçse bir günde bu ülkeyi talan ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!