Sınıra giden sanatçılara ağır hakaret!

Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlü isimleri çok ağır ifadelerle eleştirdi.

Sınıra giden sanatçılara ağır hakaret!
Sınıra giden sanatçılara ağır hakaret!
GİRİŞ 03.04.2018 14:57 GÜNCELLEME 03.04.2018 15:01
Bu Habere 262 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlü isimlere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki göstererek, "Afrin'de 52 şehidimiz var. 100'lerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir güruh davul, zurna klarnet... Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç, bir de Yaylalar şiirini söyle" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri:

 

 

...Bir ülkenin sanatçılar dik ve onurlu durmak zorundadırlar. Egemen güce teslim olmazlar. Hakkı, hukuku ve adaleti savunurlar. Zalimden yana değil, mazlumdan yana tavır alırlar. Bir ülkenin sanatçılar diktatörün karşısında asla ve asla boyun eğmezler. Bir ülkenin sanatçıları asla ve asla kimseyi ötekileştirmezler. Savaşı değil, her zaman her ortamda barışı savunurlar. Eğer bir ülkede Cumhurbaşkanlığını işgal eden zat ettiği yemine sadık kalmıyorsa, namusuna ve şerefine sahip çıkmıyorsa ona sanatçı sahip çıkamaz. Sanatçı denen vatandaş, onun yanında senin ne işin var? Afrin'de 52 şehidimiz var. Yüzlerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup güruh, davul, zurna, klarnet, şarkılar, türküler. Ben merak ediyorum bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen sen, eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç bir de Yaylalar türküsünü söyle bakalım, gücün yetiyorsa ve ahlak kaldıysa. 

Afrin'e gittik, şehitler oldu metal yorgunluğunu ortadan kaldırdık. Bu cümleleri kullananlara ders verecek olanlar bu ülkenin kadınları. Şehidi veren, ağlayan diyen sizsiniz. Sefasını süren o zat. Ona o sefayı yaşatmayacak olanlar da yine sizlersiniz....

YORUMLAR 262
  • T Vatandaşları 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Vatan/Bayrak/Ordu ve Askerlerimimzi Severlik anlayışınız gerçeklerle hiçte bağdaşmıyor. Şayet Bu sanatçılar pkk, dh-kpc, Pyd, Fetö'lüyü Vs. ziyaret etseler belki Kılıçdaroğlu Farklı tepki VERİRDİ kimbilir.
    Cevapla
  • Denge 6 yıl önce Şikayet Et
    Zarar Ettiren<kk=Faydasız
    Cevapla
  • Atıf 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimi savunuyorsun
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Komşuya pirice giden evdeki bulgurdan olurmuş
    Cevapla
  • Alternatifx 6 yıl önce Şikayet Et
    Savaşı değil, her zaman her ortamda barışı savunurlar. Diyor!Biraz daha bekleseydik kim bilir ülkemizin başına neler getirecekti soysuzlar.Ve Cumhurbaşkanımız her zaman şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmiştir.K.k konuyu kendiyle karıştırıyor galiba.kaç kez şehit cenazesi veya ev ziyaretinde tepkilerle karşılaştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak