Otobüsteki tacizci için karar belli oldu

İzmit'te halk otobüsünde, kadın yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla yargılanan R.S. (30), 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Otobüsteki tacizci için karar belli oldu
Otobüsteki tacizci için karar belli oldu
GİRİŞ 12.04.2018 17:17 GÜNCELLEME 12.04.2018 17:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, geçen yılın Nisan ayında, Akpınar ile Umuttepe arasında seferin yapıldığı halk otobüsünde meydana geldi.

Müteahhitlik firmasına bağlı olarak belediyede temizlik işçiliği yapan R.S., iddiya göre, otobüste bir kadına tacizde bulundu.

 

 

İsminin D.Ç. olduğu öğrenilen kadın, R.S.’nin uygunsuz davranışlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Kocaeli Kadın Emeği Kolektifi’nce tacizde bulunan kişinin görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşılarak teşhir edildi. Polis ekipleri, yerini tespit ettiği R.S.’yi yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. R.S.’nin müteahhitlik firmasınaÿbağlı olarak çalıştığı belediyede temizlik işçiliği görevine son verildi.

Kocaeli 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan R.S., duruşmadaki savunmasında, taciz suçunu işlemediğini, cinsel organının bulunduğu kısmı pantolonunun üzerinden kaşıdığını ileri sürdü. Mahkeme heyeti, R.S.’yi 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

YORUMLAR 4
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gerçekten pantalonu üzerinden kaşıma yapmış olamaz mı? Elbise rahatsız etmiş olamaz mı? Bu kadar erkek düşmanlığını sonu nereye varacak? Geçenler de küçük kız çozuğunu seven bir adamın linç edilmesi vardı haberlerde. Artık tamamen duyarsız bir millet mi olalım? Yoldan geçerken bir bayanın veya küçük kızın başına birşey gelse değil müdahele etmek, kafamızı çevirip bakmayız artık. Nemize lazım, tacizci oluveririz birden..! Sonra yat 3-5 sene hapis.
    Cevapla
  • Murti 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın namusuna kastetmenin bedeli bu kadar mı? yıllar önce 1 dilim baklava çalan küçücük çocuklara yıllarca hapis cezası verilirken, bir kadının namusunu çalmaya çalışmanın cezası 2 yıl 3 ay öyle mi? Baklavanın namusu insanın namusundan daha önemli öyle değil mi?
    Cevapla
  • aaa 6 yıl önce Şikayet Et
    taciz ilerici oluyor da kadın erkek otobüsleri ayrı olduğunda mı gerici olunuyor
    Cevapla
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar ayrı erkekler ayrı otobüslerde olsun dediğimiz zaman gerici oluyoruz.işte sonuç ortada hem ortamın oluşmasına sebep oluyorsunuz hem de şikayet ediyorsunuz.ateş ile barut aynı araçta taşınmaz bunu aklınıza sokun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor