Aranan karı koca öğretmen yakalandı!

Aksaray’da (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 1 yıldır firari olarak aranan karı koca öğretmen yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

GİRİŞ 16.04.2018 10:10 GÜNCELLEME 16.04.2018 10:15
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Operasyon, Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında öğretmen yapılanması içeresinde yer aldıkları belirlenen ve 1 yıldır firari olarak aranan karı koca öğretmen, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Karı koca öğretmen Beytullah A. ve eşi Çiğdem A.’nın Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde olduğunu tespit eden ekipler, dün sabah erken saatlerde ilçede belirledikleri adrese operasyon düzenledi. İlçede bulunan müstakil bir eve düzenlenen operasyonda karı koca öğretmen yakalanarak gözaltına alındı.

GÜLEREK ÇIKTILAR

Karı koca şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirilmek üzere getirildikleri Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine gülerek girip çıkmaları dikkat çekti. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye çıkan karı koca tutuklandı.

Şüpheli Beytullah A. Kırşehir Cezaevine, Çiğdem A. ise Ereğli Cezaevine gönderildi. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 98
  • Polis 5 yıl önce Şikayet Et
    polis görevini tam olarak icra etmediği görmek ayrı bir rezillik .!! soruşturma acılması gerekiyor ilgili polis memularına . ne kelepce var ne de yakın takip...
    Cevapla
  • Çarşambalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı pişmiş kelle.
    Cevapla
  • irfan başkal. 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya engin,dünya zengin,dünya süslü,yani dünyayı anlatacak çok güzel sözler varken,yalan dünyayı neden kılavuz edinirsiniz,acaba?
    Cevapla
  • irfan başkal::? 5 yıl önce Şikayet Et
    insan fanidir,ilim sevdadır,bilim ise hasret... bilgelik dermansızlıkdır ,herkes tuzaklarla çevrili dünya hayatında en iyi neyi yapıyorsa,onunla mükelleftir...herbitarafı yön levhalarında kaybolmak çok kolay değildir..doğruları bilen birini görünce ,hemen ona doğru ,(ilkbahar gibi)evrilir.(biat)eder...çok eskiden beri insanoğlu kalemle bükülmeye çalışılmıştır...bir araç gibi,galiba şuan size çok garip gelen şeyle ,karşılaşınca...ya gülünecek haliniz varsa diye düşünmessiniz...hani eskiden peyganber efendimizi taşladıkları bir semt vardı,bilirmisiniz...neden bu kadar zengin bir kültürümüz varken ,sokaklarda hapis duygusuyla büyÜTÜRSüz...
    Cevapla
  • meraktan 5 yıl önce Şikayet Et
    gülerek çıkmalarının nedeni içerde bir dümen mi dönüyo acaba diye düşündürmüyo değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü