Şehit Safitürk'ün zanlısı duruşmada kendini yaktı

Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehit olduğu terör saldırısına ilişkin davanın duruşmasına SEGBİS ile katılan tutuklu sanık Şerif Mesutoğlu, kendini ateşe verdi.

GİRİŞ 16.04.2018 17:10 GÜNCELLEME 16.04.2018 23:19
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Mardin’de, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehit edilmesiyle ilgili görülen davada tutuklu yargılanan sanık Şerif Mesutoğlu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldığı duruşmada, üzerine sıvı bir madde döküp kendini ateşe verdi. Görevlilerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Mesutoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

 

 

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine ilişin açılan davanın görülmesine devam edildi. Mardin 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, çeşitli cezaevlerinde tutuklu bulunan sanıklar Devran Aslan, Tahsin Erdaş, Şerif Mesutoğlu, Mehmet Deniz, Ahmet Deniz, Fikret Bağı, Fikret Deniz ve Vedat Erol, SEGBİS aracılığıyla katıldı. Duruşma, sanık ifadelerinin alınmasıyla başladı. Sanıklar arasında bulunan ve Siverek F Tipi Cezaevinde tutuklu olan Şerif Mesutoğlu, SEBGİS ile bağlandığı mahkeme salonunda ifade vermeden önce odada yalnız kalma talebinde bulundu.

SIVI BİR MADDE DÖKÜP YAKTI

Mahkemenin kabul etmesinin ardından odada yalnız bırakılan Mesutoğlu, üzerine sıvı bir madde döküp kendini ateşe verdi. Kıyafetleri yanan Mesutoğlu’na görevliler müdahale etti. İnfaz koruma memurlarının müdahalesinin ardından ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Mesutoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 15 dakika ara verildikten sonra görülmeye devam edilen duruşma ise ileri bir tarihe ertelendi. 

YORUMLAR 54
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar üzülmezdim.Yalnız burada bir şeyler dönüyor gibi. Tek başına bırakılması, yanıcı maddeyi yanında bulundurması gibi konular kafalarda soru işareti.
    Cevapla
  • Nedim 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece şov.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bıraksaydınız öylece kalsaydı
    Cevapla
  • Göktuğlu Alaybeyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir kaçış planı olmasın.
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Nerden bulmuş o yanıcı maddeyi arama kontrol yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı