Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Vatandaş gönderecek, bıktık artık. Artık bunlar devleti yönetemiyorlar."

GİRİŞ 17.04.2018 14:57 GÜNCELLEME 17.04.2018 15:05
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Şimdi seçim diyorlar ya, olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Vatandaş gönderecek, bıktık artık" dedi. Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, erken seçim sorusuna "Ana aktörü bir bekleyin. O sözcüydü" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • Diyar-ı bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    sen çok mu bilşyorsun devlet yönetmesini. Sen SGK yı yönetemedin batırdın bir de devleti mi yöneteceksin
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Erken ya da geç farketmez, bu seçimde K.k. koltuğundan vazgeçmez:))
    Cevapla
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    herzamanki gibi seçimlerden önce atıp duruyorsun ,seçimden sonra yenilgiyle çıktığında dut yemiş bülbüle dönüyorsun.devlet yönetemiyor dediğin adam yani sayın cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN dünya ya meydan okuyor onu gören ülke başkanlarının eli ayağı birbirine dolanıyor ..15 yıldır yaptığı hizmetlerini yazmaya sayfa yetmez...uzun lafın kısası ;ister erken seçim , ister geç seçim olsun bizim oy umuz belli ,tarafımız belli , bizim partimiz ak partidir , liderimiz ise RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır.NOKTA .
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu seçmenin % 52 si CHP den bıkmış. CHP de bunun farkında. Onun için CHP l,deri aday olmuyor. Kazanacağını bilse hemen adaylığını açıklayacak. açakalmadığı için kimse onların oy oranlarına inanmıyor.
    Cevapla
  • metin44 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu siyasetçi modeli: Bu modeller bazı yönleriyle mükemmeldir. yalancılık,söylenen sözden hızla dönebilme,seçimlerde defalarca yenilmesine rağmen hırsla yeniden milletin karşısına çıkabilme, Türkiye düşmanları tarafından kolaylıkla kullanılabilme, Kötü olan tarafı ise bu mükemmel özelliklerinin hiç bir zaman farkında olmamasıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler