Korkunç olay! Damada 'kına gecesi' şoku

Mersin’in Bozyazı ilçesinde kına gecesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen damat, aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Korkunç olay! Damada 'kına gecesi' şoku
Korkunç olay! Damada 'kına gecesi' şoku
GİRİŞ 19.04.2018 13:18 GÜNCELLEME 19.04.2018 13:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, bu akşam resmi nikah kıydığı eşi Rukiye Toru ile düğünleri olacak olan damat Ahmet Toru, dün gece Merkez Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde düzenlenen eğlenceli kına gecesine katıldı. Kına gecesinde davetli iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgayı aralamaya çalışan damat Ahmet Toru, bıçaklanarak yaralandı. 

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Toru’nun dalağının alındığı, tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavga eden iki gruptan yaklaşık 10 kişiyi gözaltına alırken, çiftin düğünü ise ileri bir tarihe ertelendi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • osmanli askeri 6 yıl önce Şikayet Et
    ben sunu hic anlamiyorum dügünde kavga niye cikar? sen oraya iki insanin mutlulugunu tebrik icin gelmissin olumsuz bir sey bile olsa Allah icin susucaktin tatsizlik cikmasin diye ama niyet artsitlik öteki insanlari umursamamak buraya kadar getiriyor olayi demekki yaziklar olsun
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Tahammülsüz, görgüsüz ve cahiliz maalesef... Eğitim şart deriz her fırsatta ama eğitimi verenler de iyi eğitilmeli ki gerçek eğitimci
    Cevapla
  • RUMUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Genemi adana
    Cevapla
  • Mehreba 6 yıl önce Şikayet Et
    Düğün ü karakol bahçesinde yapman iyi olur.
    Cevapla
  • Gayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    valla kardeşim düğün denene şey ucuz pavyon. kadınlar düğün bu deyip süslenip püslenip açılıp saçılıp ortalıkda bide güzel salınıyolar dans ediyolar. adamlar desen alkol alıp sapıtıyolar. tam bir baya ortm. ondan sonra hep aynı hikye kavga çıktı. çıkacak tabiki alköllü adam saçmalıyo sonra niye benim hatuna baktın, yok sevgilime laf attın kapışın durun. anca bu kadar saçma ortam olabilir. yapın adam gibi nikahınızı, okutun duanızı çıkın gidin allah hayırlı eylesin..
    Cevapla
  • osmanli askeri 6 yıl önce Şikayet Et
    haklisin gayserili kardesim ama ne yazikki durum Gayseri dügünündede ayni...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor