Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev almak üzere 22 Şubat'a Afrin'e yolcu edilen polis özel harekât (PÖH) birlikleri, bölgenin teröristlerden arındırılması sonrası birliklerine dönüyor.

Afrin'den Bingöl'e dönüş yapan 22 kişilik PÖH timi için İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünde karşılama töreni düzenlendi. PÖH mensuplarıyla tek tek görüşerek onları kutlayan Bingöl Valisi Ali Mantı, "Bu arkadaşlarımız gönüllü olarak gittiler ve orada görevlerini fedakarlık içinde yerine getirdiler. Bugün de Allah'a şükür aramıza geldiler. Hoş geldiniz diyoruz. Allah kendilerinden razı olsun" dedi. Polis memurlarından Bahadır Katrancı ise devletin kendilerine verdiği görevi başarıyla tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

'İYİ Kİ DE GİTMİŞİM'

"İnandığımız davada 'lam' gibi secde edip, 'elif' gibi dik durmaya and etmiş teşkilatın mensupları olarak devletimizin bize vermiş olduğu görevi başarıyla tamamladık. Sağ salim peygamber ocağına döndük. Biz orada görevdeyken bizden dualarını esirgemeyen halkımıza çok teşekkür ederiz. Her zaman bu tür görevler için eğitiliyor, devletimizin emirlerini bekliyoruz." Barış Demirtaş ise Afrin'de görev yapmanın çok güzel bir duygu olduğunu anlatarak, "İyi ki de gitmişim. Orada vatanımızı ve milletimizi savunmak kadar güzel bir şey yoktu. Görevimizi başarıyla yerine getirdik" diye konuştu.

Avaşin bombası

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatında 2 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığı, bölgeye yönelik hava harekatında 2 teröristle birlikte çok sayıda barınak, sığınak ve mağaraların da imha edildiğini açıkladı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • mehmet 04.05.2018 21:41
    sizi yaradana gurbat aziz milletin yiğit evlatları hilal bıyıklı bozkurtlar bizim çocuklar
  • İZMİRLİ SİNEM 04.05.2018 16:01
    hey maşaALLAH yigitler ALLAH CC aslanları vatanıza hoş geldınız CİHATINIZI ALLAH CC KABUL ETSIN İNŞAALLAH AMİNNN
  • ülküdaş 03.05.2018 14:17
    haklarınızı helal edin inşlh
  • ömer 03.05.2018 13:44
    hamdolsun.hoşgeldiniz yiğitler.
  • Ebubekir 03.05.2018 13:01
    Allah esirgesin
Daha fazla yorum görüntüle