Müebbet aldı verdiği cevap şaşkına çevirdi

Kadıköy'de, uzaklaştırma kararı olan eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı otomobilinin içinde öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Emrah Yılmaz'ın ağırlaştırımış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada mahkeme kararını verdi.

Müebbet aldı verdiği cevap şaşkına çevirdi
Müebbet aldı verdiği cevap şaşkına çevirdi
GİRİŞ 22.05.2018 13:39 GÜNCELLEME 22.05.2018 13:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mahkeme başkanının “Tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapsine karar verdik” sözünün ardından ise sanık, “Teşekkür ederim” diye yanıt verdi. 

Uzaklaştırma kararı olan eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı otomobilinin içinde öldüren Emrah Yılmaz'ın yargılandığı davada mahkeme kararını verdi. Olaydan 15 gün önce de eşini bıçaklayan sanığa mahkeme başkanı “Tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapsine karar verdik” dedi. Mahkeme başkanının hükmü açıklamasının ardından ise sanık heyete teşekkürle karşılık verdi.

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, Kadıköy'de, uzaklaştırma kararı olan eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı otomobilinin içinde öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Emrah Yılmaz'ın ağırlaştırımış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada mahkeme kararını verdi.

“ÖLDÜRMEK İSTESEYDİM ÖNCEKİ OLAYDA ÖLDÜRÜRDÜM”

Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Emrah Yılmaz, Selva Sağlam'ın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Sağlam'ın ailesi sanığın cezalandırılmasını isterken sanık ise son sözünde pişman olduğunu söyledi. Olaydan 15 gün önce eşini bıçakladığını belirten Yılmaz, “Öldürmek isteseydim o olay sırasında öldürürdüm. Eşimi seviyordum. Beni aldattı. Aniden gelişti, tasarlayarak öldürmedim” dedi.

MÜEBBETE TEŞEKKÜR

Mahkeme heyeti Emrah Yılmaz'ın eşi Selva Sağlam'ı “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapsine karar verdi. Yargılama sırasındaki tutum ve davranışlarını 'iyi hal' olarak değerlendiren mahkeme cezayı müebbet hapse çevirdi. Mahkeme başkanının “Tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapsine karar verdik” sözünün ardından ise sanık, “Teşekkür ederim” diye yanıt verdi.

Kadıköy'de, otomobiliyle seyir halinde olan 61 yaşındaki Selva Sağlam Yılmaz, 28 Ekim 2017 günü silahlı saldırıya uğradı. Taksiyle takipte olan saldırgan, direksiyondaki kadına önce 2 el uzaktan, araç durduktan sonra da 3 el ateş edip kaçtı. Talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Selva Sağlam Yılmaz'ın olaydan 15 gün önce eşi Emrah Yılmaz tarafından bıçaklandığı, eşi hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı. Cinayetten bir gün sonra yakalanan Yılmaz tutuklandı. Hakkında “eşi tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

YORUMLAR 7
  • mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    kadin yasli belliki adam parasi icin evlenmis onunla. birde utanmadan karim beni aldatti diyor manyak.
    Cevapla
  • Tuncay 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi hal, kravat, nezaket... hakimler de yiyor... ne adalet ama?
    Cevapla
  • istanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    idam şart boyle piskopatlarin sayisi çok mahkemeler koruma talep eden herkese acil her turlu destegi saglamali illaki öldurmesini beklememeli
    Cevapla
  • Abdullah64 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadın 61 yaşında diyor. Hata olmasın.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın hakim ve savcılar sakın öldürmeden ceza vermeyin öldürsün 40 yerinden bıçaklasın öyle hunharca öldürsün sonra mühebbetverin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?