AK Parti İstanbul milletvekili seçilen Ahmet Mücahit Arınç kimdir?

AK Parti İstanbul 3.bölge milletvekili adayı olarak seçilen Ahmet Mücahit Arınç kimdir? TBMM eski başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlu olan Ahmet Mücahit Arınç aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, milletvekili adayı olmasıyla birlikte gündemdeki yerini alan sürpriz isim Ahmet Mücahit Arınç'ın hayatı...

AK Parti İstanbul milletvekili seçilen Ahmet Mücahit Arınç kimdir?
AK Parti İstanbul milletvekili seçilen Ahmet Mücahit Arınç kimdir?
GİRİŞ 06.07.2018 09:33 GÜNCELLEME 06.07.2018 09:33
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili erken seçimlerine yönelik 21 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'ya, AK Parti'den milletvekili adaylarına ilişkin resmi listeler teslim edildi. AK Parti'den belirlenen milletvekili adaylarında göze çarpan isimlerden biri de 22.dönemde TBMM başkanı görevini icra eden ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç oldu. 24 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen Türkiye Genel Seçimleri AK Parti İstanbul milletvekili adayı olarak seçilen Ahmet Mücahit Arınç'ın seçilmesinin akabinde kim olduğu, hayatı, eğitimi ve kariyeri hususundaki bilgiler gündemdeki gelişmeleri yakından takip eden kamuoyu tarafından son sürat araştırılmaya başlandı. Peki, AK Parti İstanbul 3.bölge 11.sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Ahmet Mücahit Arınç kimdir? Gündemin merkezine yerleşerek tüm dikkatlerin üzerinde toplandığı sürpriz isim Ahmet Mücahit Arınç aslen nereli ve kaç yaşındadır?

AHMET MÜCAHİT ARINÇ KİMDİR?

 

 

AK Parti İstanbul milletvekili olarak seçilen Ahmet Mücahit Arınç, üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden tamamlayarak mezun oldu.

Üniversiteden mezun olmasıyla birlikte kariyer hayatına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki Tepav’da siyaset danışmanı kadrosuna yerleşerek başladı. 

ahmet mücahit

Babası eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, annesi ise Münevver Arınç’tır.

Baba tarafından aslen Manisa'lı olan Ahmet Mücahit Arınç, 18 Nisan 2010 tarihinde Kübra Yeliz Asker ile evlilik gerçekleştirmiştir. 

Ahmet Mücahit Arınç, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İstanbul 3. Bölge 11. sıradan adayı olarak gösterilmiştir.

ahmet mücahit

YORUMLAR 24
  • KusuraBakmaAma. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış oldu. Çok yanlış. Gökçek'e büyük haksızlık oldu.
    Cevapla
  • Ademm 5 yıl önce Şikayet Et
    Temizlenecegine cogaliyor daha...gelde anlat millete derdini simdi...ondan sonra bunlar nasil gecti baraji..hersey acik net degi mi?
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü nü ispatlamamış geçmişinde sıkıntı olanların aday olmasi ak partiye çok zarar veriyor. Üzülüyorum. Rabbim devletimizi daim eylesin. Hainlere fasıklara facirlere kafir lere Rabbim fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ve oglu hakkinda o kadar haber yapildi belge paylasildi ki gordukce baska seyler hissediyorum....birde gel oglunu milletvekili sectir....herkes biliyor ne oldugunu...
    Cevapla
  • elbeylili 5 yıl önce Şikayet Et
    partiyi toparlama çalışmaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı