Pusu kurup karısını öldürmüştü! İşte istenen ceza

Bursa'da, boşanma davası açtıktan sonra kendisinden ayrı yaşayan 16 yıllık eşi Fatma Açıkgöz'ü (36) yolda gizlenerek bekleyen ve 15 bıçak darbesi ile öldüren Tahsin Taner Açıkgöz’ün (42) yargılamasına devam edildi.

Pusu kurup karısını öldürmüştü! İşte istenen ceza
Pusu kurup karısını öldürmüştü! İşte istenen ceza
GİRİŞ 24.05.2018 12:02 GÜNCELLEME 24.05.2018 12:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Duruşmada mütalaa veren cumhuriyet savcısı, Tahsin Taner Açıkgöz'ün ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılmasını istedi. 

Bursa’da, boşanma davası açtıktan sonra kendisinden ayrı yaşayan 16 yıllık eşi Fatma Açıkgöz'ü (36) yolda gizlenerek bekleyen ve 15 bıçak darbesi ile öldüren Tahsin Taner Açıkgöz’ün (42) yargılamasına devam edildi. Cumhuriyet savcısı, ayrı yaşadığı eşinin kiminle telefon konuşması yaptığını öğrenmek için evine oğlu aracılığı ile cihaz koyduğunu kabul eden Tahsin Taner Açıkgöz'ün, ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Mahkeme, karar vermek üzere duruşmayı ileri tarihe erteledi.

Merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'nde bir markette çalışan Fatma Açıkgöz, eşine boşanma davası açtıktan sonra 3 çocuğuyla ayrı bir evde kalmaya başladı. Kendisini tehdit eden eşini şikayet eden ve hakkında koruma kararı verilen Fatma Açıkgöz,  geçtiğimiz yıl şubat ayında işyerine giderken, kendisini bekleyen eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı 15 darbe ile ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede öldü.  Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen cinayet sonrası yakalanan katil zanlısı tutuklandı.  Talihsiz kadının, öldürülmeden on ay önce sosyal medya hesabından,  'Bazı insanları toplasan da çıkarsan da fark etmez; çünkü karakterleri hep sıfırdır' şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. 

'EVE CİHAZ KOYUP KONUŞMALARINI DİNLİYORDUM'

Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ''yakın akrabasını kasten öldürmek'' suçundan dava açılan Tahsin Taner Açıkgöz,  yaptığı savunmasında, çok iyi anlaştıkları eşi ile ilişkilerin 2015 yılında bozulduğunu söyledi.  

 

 

Cinayeti, namus meselesi yüzünden işlediğini belirten Açıkgöz,  "O gün eve geldiğimde Fatma biri ile cep telefonundan konuşuyordu. Daha sonra sinirlenip telefonu yere attı. Aldığımda çalışan telefonda erkek sesi duydum. Aramızda tartışma çıktı.  Kendisini, çocuklarla Sinop'taki ailesine gönderdim. Bir süre sonra babamı  yollayıp çocukları aldırdım. Fatma daha sonra Bursa'ya gelip ayrı bir evde kalmaya ve bir markette çalışmaya başladı. Burada görevli olan Murat ile arasında ilişki vardı. Oğlum aracılığı ile eve cihaz koyup onun yaptığı konuşmaları dinliyordum.  Yaptığı konuşmaları da inkar ediyordu.  Olay  günü telefon ile kendisini aradım. Bana, aramızda hiçbir şey kalmadığını söyledi. Bende sinirlenip onun işe gitmesini bekledim. Yanına gidip, 'değer miydi?' diye sordum. Hakaret ve küfür edince, onu bıçakladım. Sadece ilk darbeyi hatırlıyorum sonrasını değil" dedi.

YORUMLAR 3
  • Atin iceriye 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanun vurdugu balyoz acimali, yerin dibine vurmali!
    Cevapla
  • Gokbora 5 yıl önce Şikayet Et
    Memleketin insanlari
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    burda adama ihanet edilmiş yazık iki tarafa ve çocuklara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı