Bahçeli: O davaların hepsi yeniden görülmeli!

Bahçeli, 5 bin hâkim ve savcının FETÖ üyesi olduğu için ayıklandığını belirterek, “5 bini görevden aldın da bu adamlar kime ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesi lazım” çağrısında bulundu.

Bahçeli: O davaların hepsi yeniden görülmeli!
Bahçeli: O davaların hepsi yeniden görülmeli!
GİRİŞ 24.05.2018 12:33 GÜNCELLEME 24.05.2018 12:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5 bin hâkim ve savcının FETÖ üyesi olduğu için ayıklandığını belirterek, “Peki bu 5 bin hâkim ve savcının görevdeyken haksız yere yargıladığı ve cezalandırdığı insanlar nerede? Onları kim koruyacak, onlara kim sahip çıkacak? 5 bini görevden aldın da bu adamlar kime ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesi lazım” çağrısında bulundu.

MHP’yi izleyen gazetecilere dün akşam iftarda bir araya gelen Bahçeli, özetle şunları söyledi: 

 

 

“DAVALARI MAHKEMELER YENİDEN GÖRMELİ”

TSK hala temizlenmedi, emniyet öyle, yargı öyle. Bir konu daha var: 5 bin hâkim ve savcı FETÖ üyesi olduğu için ayıklanmış. Peki bu 5 bin hâkim ve savcının görevdeyken haksız yere yargıladığı ve cezalandırdığı insanlar nerede?

Onları kim koruyacak, onlara kim sahip çıkacak. 5 bini görevden aldın da kime bu adamlar ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesi lazım. Yazık günah bu insanlara. En son Eskişehir de yakaladılar. Bunların hepsinin hesabının sorulması lazım.

FETÖ’den 5 bin tane ayıkladığınız insandan hesabı soruyorsunuz, peki bunların hâkim ve savcı iken FETÖ'nün amaçları doğrultusunda yapmış olduğu hizmetlerde mağdur olan insanlara kim sahip çıkacak? Benim kanaatim bu insanların hepsinin mahkemesinin yeniden görülmesidir.

Zekeriya Öz’ü, bir başkası bunlar kime bir ceza vermişse onların hepsinin mahkemesinin gözden geçirilmesi lazım. 5 bin insan 50 bin davaya bakmışsa elli bin insana ceza vermişse, aileleriyle birlikte al sana 250 bin mağdur.

SİYASET AYAĞI TEMİZLENDİ Mİ?

Hayır. Daha var. Adamı dışarı bırakıyorsun mağduriyet diyorsun. Siyasi ayak kolay kolay temizlenmiyor.

YORUMLAR 12
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    5 bin ETÖ üyesi olduğu için ayıklanmış. Peki bu 5 bin hakim ve savcının görevdeyken haksız yere yargıladığı ve cezalandırdığı insanlar nerede? Onları kim koruyacak,
    Cevapla
  • ALIIMRAN 5 yıl önce Şikayet Et
    cok haklı suç işleyip ceza almadan yaşayan insanlarla aynı toplumda olmak cok vahim
    Cevapla
  • Cumali yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    evet 28 şubat mağdurları unutulmasın fetö şimdiki bir olay değil Anasol m ve öncesi de bu işin içinde
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet Devlet bey bu konuda çok haklı zaten bu fetö dava suçlarını bu şekilde yanlış ve yavaş sonuçlandırılmasının faturasını hükümet çekiyor. Bu davalar bir an önce adilce sonuçlandırılması ve bu olayların kangrenleştirilmemesi gerekiyor
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    çok dogru hemde cok acılen davalar yenıden gorulmelı bu haınler korkak tavuk gıbı kacmadan ve ayrıca vatandaşlıktan cıkarılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!