Eski bakan cinayetinde flaş gelişme

Milli Savunma eski Bakanı Ercan Vuralhan’ın 18 Nisan 2018’de Sirkeci’de bir kafede boğazından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı.

Eski bakan cinayetinde flaş gelişme
Eski bakan cinayetinde flaş gelişme
GİRİŞ 25.05.2018 17:38 GÜNCELLEME 25.05.2018 17:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli Yüksel Karababa’nın, “Kasten öldürmek” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Karababa’nın Milli Savunma eski Bakan Ercan Vuralhan’a, 2014’den itibaren değişik zamanlarda 650 bin dolar ve 350 bin TL verdiği belirtildi. Cinayetin işlendiği gün ise borcunu ödeyeceğini söyleyen Vuralhan’ın, Sirkeci’de bir kafede buluştuğu Karababa’dan yeniden para istemesi üzerine Karababa’nın de üzerinde taşıdığı bıçakla Vuralhan’ı boynundan 3 kez bıçakladığı anlatıldı. 

 

 

Karababa hakkındaki iddianame İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, iddianamenin kabul ya da reddine ilişkin kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

YORUMLAR 4
  • avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    " Su destisi su yolunda kırılır " atasözü boşuna söylenmemiştir. Adamın kazık atmadığı kişi kalmamış sonunda birinin elinde kalmıştır. Diğer kandırılanlar da oh çekiyordur...
    Cevapla
  • islamc 5 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme kararı yanliş
    Cevapla
  • Karamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalete bak adamın alacağı var adamı bitirmiş yazık oldu işte bizi bünün gibiler yönetti yıllarca yazık
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    adaletin olmadığı bi ülkede insanlar kendi adaletini yapar ama bunu bilen kim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi