'Mustafa Kemal'in askerleri Demirtaş'a asker oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Önceden 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenler şimdi 'Selahattin Demirtaş'ın askeriyiz' diyorlar. Maalesef partilerini bambaşka hale getirdiler. 24 Haziran akşamı en büyük cevabı bu millet onlara verecek." dedi.

'Mustafa Kemal'in askerleri Demirtaş'a asker oldu!
'Mustafa Kemal'in askerleri Demirtaş'a asker oldu!
GİRİŞ 13.06.2018 13:15 GÜNCELLEME 13.06.2018 13:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

24 Haziran akşamı en büyük cevabı bu millet onlara verecek"

Turan, partisinin Gökçeada ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın atağa kalktığını söyledi.

 

 

Türkiye'nin her yerinde Hakkari'de, Şırnak'ta, Edirne'de, Çanakkale'de insanların birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayan Turan, şöyle konuştu:

"Huzurumuz, mutluluğumuz olsun, bu bayrak altında hep beraber yaşayalım. Hep beraber yarınları evlatlarımız için inşa etmek istiyoruz. Güçlü teşkilatlarımızla, güçlü Meclisimizle, güçlü Cumhurbaşkanımızla beraber teröre karşı, dış güçlere karşı hep beraber ses verelim istiyoruz. Bugün aramızda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı da var, AK Parti İlçe Başkanı da var. İşte Cumhur İttifakı ayağa kalktı tüm Türkiye'de. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde yekvücut haliyle dışarıya meydan okuyoruz."

Turan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingine ilişkin, "O mitingde sadece HDP'liler olmakla beraber sadece konuşanlar CHP'liydi. Onların arkadaşlığına inat biz bambaşka bir destan yazıyoruz. Biz bu bölgenin kardeşliği tüm Türkiye'de olsun istiyoruz. Önceden 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenler şimdi 'Selahattin Demirtaş'ın askeriyiz' diyorlar. Maalesef partilerini bam başka hale getirdiler. 24 Haziran akşamı en büyük cevabı bu millet onlara verecek." ifadesini kullandı.

Turan, Gökçeada ziyaretleri kapsamında ilçe halkıyla sohbet edip sorunlarını dinledi.

YORUMLAR 5
  • Yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu seçimlerde birkerede Atatürküün arkasına sığınmasınlar.
    Cevapla
  • asi ihtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya.! Bu chp liler hic bir zaman ataturku sevmediler sevmezler.! 60-70 ler de ataturk diyenin evini kurşunladilar bunlar.! Paradan ataturku, mezari sogumadan bunlar cikardi. 90 larda komunizm coktu, sscb dagildi, bunlari ayakta tutacak bir dusman lazim, hazir ateistler, bati verdi bunlarin agzina sakizi koydu karsisina islami oh oh.! Bunlarda denize dusen misali sarildilar ataturke..! 70 lerde filitin meselesini bunlar dertlenirdi. Ne oldu da simdi abd-israil hayrani oluverdiler....!
    Cevapla
  • üstat 5 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kemal in askerleri afrinde.irakta.suriyede.... selonun zibidileri mitinglerde
    Cevapla
  • TURK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler hic bir zaman ATAMIZIN askeri olmadi, olamazda. Atamin askerleri zamaninda yigit korkusuz ve adaletliydi. Ve su anda oyle !!
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş olsa iyi , ATA'nın askerleri , şimdi FETÖ'nün askeri , APO'nun askeri. Hemde gönüllüler. Yani bunlar ATA'nın askeriyiz derken de samimi değilmiş. Tek bildikleri DİN ve MÜSLÜMAN düşmanlığı. Gavurun kılıcını sallayan herkese asker olur bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi