Arefe günü Eczane ve Sağlık Ocağı açık mı? 14 Haziran saat kaça kadar açık?

Bayrama sayılı saatler kala Arefe günü yani 14 Haziran perşembe sağlık ocağı ve eczanelerde işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar, bu tarihinde, yani arefe günü hastane ve eczanelerin açık olup olmadığını öğrenmek üzere aramalarını başlattı.

Arefe günü Eczane ve Sağlık Ocağı açık mı? 14 Haziran saat kaça kadar açık?
Arefe günü Eczane ve Sağlık Ocağı açık mı? 14 Haziran saat kaça kadar açık?
GİRİŞ 14.06.2018 13:52 GÜNCELLEME 14.06.2018 13:52

Bu yıl Ramazan Bayramı'nın hafta sonuna denk gelmesi ve kısa olması sebebiyle 14 Haziran perşembe günü yani Arefe Günü'nün idari izin yapılacağı söylentileri arttı. Buna göre  sağlık ocağı ve eczanelerde işlemlerini halletmek isteyen vatandaşla gözünü resmi açıklamalara çevirdi. Peki  sağlık ocağı ve eczaneler Arefe günü saat kaça kadar açık? İşte detaylar...

ECZANELER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

 

 

14 Haziran perşembe günü tüm Eczaneler aynı çalışma saatiyle devam edecektir. Yapılan resmi açıklamaya göre Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır. Birden fazla eczane bulunan yerlerde, belirlenen çalışma saatleri dışında ve resmî tatil günlerinde yalnız nöbetçi eczaneler açık kalır. Nöbetçi eczane dışındaki eczaneler nöbet saatlerinde faaliyet gösteremezler.

SAĞLIK OCAKLARI AREFE GÜNÜ AÇIK MI?

14 Mayıs Perşembe gününün arefe günü, 15 Mayıs Cuma gününün ise bayramın ilk günü olması dolayısıyla resmi tatil olması, sağlık ocaklarındaki çalışma durumunu sorgulattı. Sağlık ocakları, resmi tatillerde nöbet usulü çalışma programı sağlamaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?