'Kürt kardeşlerimiz üzerinden oyun oynuyorlar'

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Sultanbeyli'de vatandaşlara seslendi.

GİRİŞ 14.06.2018 14:19 GÜNCELLEME 14.06.2018 15:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Bu İstanbul bizim sevdamız. Cumhurbaşkanımızın sevdası. 7 tepeli İstanbul’da 7 tane büyük eser kazandırdık. Hızlı tren, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmara, Avrasya, dünyanın en büyük havalimanı yapıldı mı? Şimdi Muharrem İnce diyor ki köprü pahalı. Kardeşim en pahalı hizmet olmayan hizmettir. 3 saatte Yalova’ya gidiyordun. Şimdi Yalova’dan atlıyorsun AK Parti'nin yaptırdığı köprüyle Sultanbeyli’ye 40 dakikada geliyorsun.

 

 

Türkiye üzerinde bir oyun oynanıyor. Bunu unutmayın. Oynanan oyun şudur. Bazı emperyalistler Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak istiyorlar. Bunu da Kürt kardeşlerimizin kanı üzerinden yapmak istiyorlar. Açıkca söylüyorum Kürtler de Türkler de Lazlar da Romanlar da 72 millet biz bin yıldır birlikte yaşadık, savaşlarda yurdumuzu birlikte savunduk. Bizi birbirimize düşürebilirler mi? Size mi kaldı Kürtlere devlet kurmak? Kürtlerin devleti var Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Kürtlerin bayrağı var. Türkiye Cumhuriyeti bayrağıdır.

Çukur eylemlerini hatırlayın, 40 yıldır her türlü terör eylemini yapan PKK’yı hatırlayın. Bu şer odaklarına vereceğimiz en güzel cevap 24 Haziran’da birlikte Türkiye olmaktan geçiyor.

İMAR BARIŞINA 2 MİLYONUN ÜZERİNDE BAŞVURU 

13 milyon vatandaşımızı ilgilendiren imar sorununu da çözecek imar barış yasasını da yürürlüğe koyduk. Şu anda talepler toplanıyor, bugüne kadar 2 milyonun üzerinde müracaat oldu. Toplam 13 milyon bekliyoruz. 

YORUMLAR 5
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz kürtlerin bir devleti bir bayrağı zaten var çok şükür.O ermeni soysuzlari bizim adımızı kullanarak ülkemizi bölmeye çalışıyor kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışıyor bu oyunlara kanmayin kürtler vatanini milletini bayrağını herşeyden üstün tutuyor görünen şeylere aldanmayin onlar silah zoruyla tehditle yapilan şeyler sorun soruşturun gerçekleri göreceksiniz.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    kürt devletini kimin desteğiyle kuracaklar bu desteğin karşılığında ne verecekler bu iş için ön görülen süre ne kadar kaç kürt'ün kanına mal olacak ne kadar maddi-manevi hasar olacak kurulacak kürt devletini kim yönetecek yönetim sistemi ne olacak kürt bölgesi dışında ki kürtler ne olacak mal varlıkları ne olacak kendi kendine yetebilecek mi sömürgeci güçlere nasıl direnecek işin sonunda ''buna deydi'' diyecek ne var bu işten kim kazançlı çıkacak bu boş hayalin peşinde koşanlar önce bu soruları cevaplasın lütfen
    Cevapla
  • cegiz kurtoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu oyunları artık Türkiye'de ve dünyada bilmeyen kalmadı Yahudiler cadı kazanı kaynatmaya devam ediyorlar Allah belalarını versin
    Cevapla
  • kürt ramazzan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın basbakanim biz bu oyunu bozariiiz evelALLAH..
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunuda söylesenize orada yaşayan Kürt halkının sonununda bugünkü Filistin gibi olacağını zamanla yerlerinden yurtlarından atılıp oraları işgal edip esas nihai hedefin büyük İsrail projesi olduğunu Kürtlerin piyon olarak kullanılıp işleri bitince yok edileceğini basa basa bağıra bağıra anlatın.. çoğu devlet kuracagiz6 diye heveslenip kandiriliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı