Erdoğan'a bir destek de onlardan!

15 Temmuz’da Üsküdar Çevik Kuvvet önündeki tanklara direnen Selamsızlı Roman vatandaşları, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarının sözünü vererek, Türkiye’nin birçok noktasında yaşayan diğer Roman vatandaşlara destek çağrısı yaptı.

Erdoğan'a bir destek de onlardan!
Erdoğan'a bir destek de onlardan!
GİRİŞ 14.06.2018 16:20 GÜNCELLEME 14.06.2018 16:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ramazan ayının son sahur programı AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nca Üsküdar’da Roman vatandaşların bulunduğu Selamsız Mahallesi’nde yapıldı. ‘Roman Komisyonu’ tarafından düzenlenen ve İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Milletvekili Adayı İbrahim Yasin  Kırıcı ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen  sahur programına, Roman vatandaşları büyük ilgi gösterdi. “En büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan” tezahüratlarıyla sokakları inleten Selamsızlı Romanlar, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarının sözünü vererek, Türkiye’nin birçok noktasında yaşayan Roman vatandaşlara da destek çağrısı yaptı. Mahalle sakinleri, sahur programını düzenleyen Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Roman Komisyonu’na teşekkür etti. 

 

 

‘24 HAZİRAN, 15 TEMMUZ GİBİ BİR GÜN’

Sahur programında konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlı Adem Kaan Pehlivan, Roman kardeşlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağını söyledi. “15 Temmuz’da verdiğiniz mücadeleyi biz çok iyi biliyoruz” diyen Başkan Pehlivan, “Hepimiz Üsküdarlıyız. En köklü Üsküdarlı sizsiniz. Komşumuz olan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız. Roman kardeşlerimiz 15 Temmuz gecesi nasıl ki Cumhurbaşkanlarına sahip çıktılarsa, tanklara – tüfeklere kafa tuttularsa 24 Haziran’da da gereğini yapacaklardır. Çünkü 24 Haziran, 15 Temmuz gibi bir gündür. Cumhurbaşkanımızın size, komşularına ihtiyacı var.  24 Haziran’da sandıklara gidip gereğini yapıp, Selamsız’dan bütün dünyaya selamı göndereceğiz” şeklinde konuştu.

‘BİZİ SADECE ERDOĞAN HATIRLADI’

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Milletvekili İbrahim Yasin Kırıcı da, Roman vatandaşları olarak 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarının sözünü verdi. Kırıcı, “Biz Romanlar olarak nasıl ki 1994 yılından bu yana Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadıysak, inşallah 24 Haziran’da da bırakmayacağız. Bizi 2002 yılından önce hatırlayan ne bir siyasi parti ne de bir lider vardı. Bizi Hz. Yusuf gibi kuyunun dibinden Cumhurbaşkanımız çıkardı. Kendisine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR 3
  • Fatih Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis ten Allah razi olsun keske mauhafazakar kesimde Romanlar kadar vefali olsaydi geçmişi nede cobuk unuttular chp başa gelsin hatirlatir eskiyi
    Cevapla
  • deniz emmi 5 yıl önce Şikayet Et
    cok marifet
    Cevapla
  • afyonkarahisar 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ! Nankörler utansın ! allah zül celal hazretleri sizi sevsin habibine komşu eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi