Taksim’de 28 yaşındaki kadın metro çıkışında bir şahsın tacizine uğradı. Taciz sonrası gezi parkına doğru kaçmaya çalışan şahıs ise güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Mağdur kadın, tacizcisine tokatatarak tepki gösterdi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Taksim Metrosu’nda meydana geldi. İddiaya göre Taksim Metrosu’ndan çıkan 28 yaşındaki D.İ. adlı kadın, bir kişinin tacizine uğradı. Tacize uğrayan D.İ., çığlık attı. Kalabalığı fırsat bilen tacizci ise, metrodan çıkarak Gezi Parkı'na doğru kaçmaya başladı. 

Taksim Metrosu'nda yaşanan olayda kadının çığlık seslerini duyan güven timleri olay yerine geldi. 28 yaşındaki kadın, taciz edildiğini ve şahsın daha sonra koşarak uzaklaştığını belirtmesi üzerine güven timleri kaçan zanlının peşine düştü. Güven timleri kadını taciz ettikten sonra gezi parkına doğru kaçan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. İ.D. isimli tacizci, Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu sırada mağdur kadının tacizcisini tokatlaması, kameralara yansıdı. 

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Asım 18.06.2018 14:56
    Çarşaf olsa böyle sorunlar olmaz.
  • Muşlu 18.06.2018 14:50
    Tacize uğrayıp dile getirmeyen binlerce bacımız var susma bacım susma anında tepki koy cezasını bulsun kadınları çocukları taciz edenleri allah cehennem ateşinden çıkarmasın
  • Mehmet 18.06.2018 13:51
    Bazıları ne yazık ki İslam adına kadın bunu hak etmiş dercesine konuşuyor, ayet söylüyor, bu tam bir şuursuzluk. Hiç bir kadını taciz etmeye hakkınız yok, ayetde erkeklerin gözlerini haramdan sakınması gerektiği de yazıyor, bunu hiç düşündünüz mü? Bakmak ve taciz etmek hak mıdır? Biraz insan olun insan
  • Kamil 18.06.2018 13:35
    Yahu kadının kılık kıyafetini bahane etmek de nasıl bir mantık. İyi o zaman bu kafayla kolsuz kıyafet giyen herkese saldırmayı mazur görelim o zaman. Sanırsın ki burası hiç bu tür kıyafetlerin giyilmediği bir memleket, bu kız da bu kıyafeti ilk kez giyen insan.
  • Furkan 18.06.2018 13:27
    Şerefini çoktan yitirmiş bu mahlukun köseleye dönmüş suratına vursan da onun için bir şey değişmeyecek. Hanfendinin öfkesini ve acısını bir nebze hafifletir.
Daha fazla yorum görüntüle