Hükümetten Almanya'ya çağrı! Açıklama bekliyoruz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım."

Hükümetten Almanya'ya çağrı! Açıklama bekliyoruz
Hükümetten Almanya'ya çağrı! Açıklama bekliyoruz
GİRİŞ 18.06.2018 13:17 GÜNCELLEME 18.06.2018 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım" dedi. Bozdağ ayrıca, bedelli askerlikle ilgili olarak "TSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacağını belirten Bozdağ, Muharrem İnce ile ilgili çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Bozdağ, 'Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar' diye konuştu.

Bozdağ: "Terörle mücadele seçim var diye askıya alınamaz. Terörle mücadelenin gerektirdiği kurallar neyse kesintisiz devam edecektir."

Bozdağ: (Bedelli askerlik) TSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak."

Bozdağ: "OHAL uzatılmayarak kaldırılabilir."

Bozdağ: "Muharrem İnce konusunda duyumlar geliyor 'hemen genel başkanlığa oynamayacak, gözünü İstanbul'a koymuş' diyorlar. Şu anda 'onun hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil bir yere belediye başkanı olmak için yatırım yapıyor' diyorlar, bakalım göreceğiz. Öyle ya da böyle CHP'de bir değişim olacak ama nasıl olacağını hep beraber göreceğiz."

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Muttaki 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Fetullah'ı, Almanya Adil Öksüz'ü, Yunanistan da suikastçi darbeci askerleri gözümüzün içine baka baka saklıyor ne yazık ki. Hadi ilk ikisine sözümüzü geçiremiyoruz da, bari burnumuzun dibindeki Yunan'a sözümüzü geçirebilsek! Bunların gözünü korkutmamız lazım, maalesef çok kibar, çok yumuşağız. Onlar da bunu sonuna kadar kullanıyor.
    Cevapla
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Teröristler, Katiller kısacası Parazitler ülkesi Almanya.
    Cevapla
  • Kral 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizi takan cidiye alan bir ulke varmi somali kenya kktc dahi
    Cevapla
  • TurQuaZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah sizdeki bu eziklik psikolojisi yok muu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı