Nakşibendiler oylarının rengini açıkladı

Nakşibendi Tarikatı Halidi kolu Nakşinur yolu Şeyhi Ahmet Remzi Efendi Hazretleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi için açıklamalarda bulundu.

Nakşibendiler oylarının rengini açıkladı
Nakşibendiler oylarının rengini açıkladı
GİRİŞ 23.06.2018 16:12 GÜNCELLEME 23.06.2018 16:12
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en büyük tarikatlarından olan Nakşibeniler 24 Haziran seçimlerine dair bir açıklama yayınladı:

Nakşibendi Tarikatı Halidi kolu Nakşinur yolu Şeyhi Ahmet Remzi Efendi Hazretleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimini Ülkemiz ve Müslümanların Dünya’ ya hâkim olacağı dönemin miladı olarak görmektedir.

 Efendi Hazretleri konuyla ilgili yaptığı sohbetlerinde: Biz de Müslümanların bu Dünya hâkimiyetine oylarımızla katkıda bulunarak nesl-i atinin dualarında yer alacağız. Cenab- ı Hakk’ ın batı medeniyetine vermiş olduğu mühlet bitmiştir. Artık Asya İslam Birliği Dünya’ yı İslam’ la nurlandıracaktır. Kur’ an- ı Kerim “ Allah’ ın vaadi haktır.” sırrınca Cenab-ı Hakkın bu aziz millete yine büyük bir zafer kazandıracağını müjdelemişlerdir. Başkanlık sistemi ile yüz senedir uykuda olan İslam Milletleri tekrar neşv-ü nema bulacaktır. Dış güçler bunun da fakında ve bu yüzden şer ittifaklarının oyununu bozan Reis- i Cumhurumuz Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın başkan olmasını istememektedirler. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın Cenab-ı Hak tarafından öteden beri korunduğuna inanıyor, iktidarı ve sağlığı için dua ediyoruz. 

Bu seçimde de her zaman olduğu gibi 16 yıldır Türkiye’ nin Dünya sahnesinde tekrar eski günlerine kavuşması için büyük bir çaba sarf eden, memleketin dört bir yanında kalkınma hamleleriyle ülkemizi daha müreffeh ve gelişmiş bir hale getiren, Türkiye’ yi büyük sanayi ve ticari yatırımların yapıldığı bir cazibe merkezi haline getiren, eğitim başta olmak üzere birçok alanda ezilmiş insanları özgürlüklerine kavuşturan, toplumun her kesiminden insana özgürce faaliyetlerde bulunabilme ve kendini ifade edebilme imkânı sunan, mazlumlara ve darda kalmış ülkelere dinini ırkını sormadan en büyük insani yardımı götüren, yollarıyla, hastaneleriyle, barajlarıyla, havalimanlarıyla Türkiye’ nin çehresini değiştiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Cumhur ittifakına, Aziz Milletimizin destek ve teveccühünün devam edeceğine inanıyoruz. Biz de bizi seven ve yolumuzda bulunan kardeşlerimizle Cumhurbaşkanımızı ve yol arkadaşlarını bu kutlu yürüyüşte canı gönülden destekliyoruz. 24 Haziran Seçimlerinin Ülkemiz, İslam Âlemi ve Tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabb-ül Âleminden niyaz ediyoruz.

Ahmet Remzi Efendi Hz. ve Sevenleri

YORUMLAR 40
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimi içten dürüst amacı ve gayesi Allah rızası olan kalp gözü açık imanları güçlü yerli yabancı müslümanlar kimi destekleyeceklerini iyi biliyor.
    Cevapla
  • angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu büyüklerimizin reisi desteklemesi bize ayrı güç veriyor
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Faruki'ler olarak da Türkiye ve tüm dünya müslümanlarının hamisi olan Recep Tayyip Erdoğanı destekliyoruz.
    Cevapla
  • AYKIRI 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bir Allah dostu ve alim varsa Tayyibi destekliyor, nerde din ve ülke düşmanı varsa Tayyibe düşman kesiliyor.
    Cevapla
  • Abdullah Bağcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Reisi Cumhurumuzu Recep Tayyip Erdoğan ı başımızdan eksik etmesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'