AK Parti'den çok sert açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, "Sıfır tolerans gösterilecek. Asla bunlarla ilgili olarak da ceza indirimi söz konusu olmayacaktır. AK Parti olarak da bunlarla ilgili mücadeleyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 30.06.2018 14:03 GÜNCELLEME 30.06.2018 14:09
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan ve dün cansız bedeni toprağa gömülü bulunan Eylül Yağlıkara'nın cenazesi, otopsinin tamamlanmasının ardından yarın köyünün mezarlığında toprağa verilecek.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇALIK: ASLA CEZA İNDİRİMİ OLMAYACAK

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, "Sıfır tolerans gösterilecek. Asla bunlarla ilgili olarak da ceza indirimi söz konusu olmayacaktır. AK Parti olarak da bunlarla ilgili mücadeleyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedenine ulaşıldığını hatırlattı. Öncellikle küçük kızın ailesi ve Türk milletine başsağlığı dileyen Çalık, seçimden önce cinsel istismarla ilgili çok önemli düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Çalık, bu düzenlemelerin çok ciddi yaptırımlar içerdiğini aktararak "Buna rağmen Eylül'le ilgili yaşadığımız vaka tüyler ürpertici bir vaka. İnşallah bununla ilgili yasal düzenleme bütün hassasiyetiyle devam edecek ve yerini bulacaktır." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 165
  • idam. 5 yıl önce Şikayet Et
    Oyalamayin tutun sözünüzü...İDAM ŞART
    Cevapla
  • Halkın sesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ne yapacaksanız yapın...o masum yavrularla birlikte bizde ölüyoruz!bu nasıl bir sapıklık caniliktir.ya idam edin yada verin bizim elimize bakım o zman yapabileceklermi bu sapıklığı verin bize
    Cevapla
  • buhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama yapmayacaksın yasa cıkaracaksın idam getireceksin bizde size verdiğimiz oyları helal edeceğiz..
    Cevapla
  • musluman 5 yıl önce Şikayet Et
    17-25 aralık 15 temmuz dahil canimizi ortaya koyduk ama artik idami getirin.aciklama yapmayin
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    idammmmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!