Berna Laçin'e Gülen'in gelini arka çıktı!

Medine hakaretlerine karşı vatandaşların Berna Laçin'e tepki göstermesinin ardından destek Fetullah Gülen'in gelini sözde 'Ermeni Soykırım'cı Elif Şafak'tan geldi. Tepkileri çarpıtan Şafak, tepki gösterenlerin Laçin'in ne dediğini anlamadığını iddia ederek sözde sanatçıların kolay harcandığı iddiasında bulundu.

Berna Laçin'e Gülen'in gelini arka çıktı!
Berna Laçin'e Gülen'in gelini arka çıktı!
GİRİŞ 06.07.2018 11:01 GÜNCELLEME 06.07.2018 11:12
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Medine'ye hakaretlerinin ardından tepkiler nedeniyle kıvırmaya çalışarak 'idam karşıtı olduğu için tepki aldığı' yalanına sığınan Berna Laçin'e bir destek de Fetullah Gülen'in manevi oğlu Eyüp Can ile katalogtan evlendiği iddia edilen Elif Şafak'tan geldi.

MEDİNE'YE HAKARETLERİ SAVUNDU

 

 

Türkleri Anadolu'ya gelerek Ermenileri sürdüğünü iddia ederek 'Ermeni Soykırımı' yalanı ile her fırsatta Türkiye'yi karalayan, daha önce de açıkladığı sapkın düşüncelerini ve duygularıyla da kitaplarında zehir saçan Elif Şafak, Berna Laçin'e arka çıkarak Medine'ye yönelik hakaretini savundu.

TEPKİLERİ ÇARPITTI

Tecavüzcüler yerine tecavüzcülerin idamına karşı çıkan Berna Laçin ile uğraştığını iddia eden Elif Şafak, "Ne kadar kolay insanları damgalamak;ne kolay sanatçıları harcamak;ne kolay bir laf /tweet üzerinden dava açmak bu ülkede,çok yazık. BernaLaçin’in ne dediğini anlamadınız bile. Tecavüzcülerle uğraşsın bu devlet; çocukları,kadınları korumak isteyen sanatçılarla değil!" ifadeleriyle tepkileri çarpıtmaya çalıştı.

Bu desteğine Berna Laçin'den ise teşekkür geldi.

YORUMLAR 46
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Son yayınlanan dünya tecavüz raporunda zirvede hep batı ülkeleri var.ABD Almanya Fransa vs...Bunlar okumaktan da aciz cahil insanlar...
    Cevapla
  • Murad1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Bozacı şıracı olayı
    Cevapla
  • Myavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Kilisede 4550 çocuğa tecavüz edildi Vatikan 835 milyon dolar tazminat ödedi, Almanya’da 10.000’e yakın çocuk kayıp. Peki bu haberlerden yola çıkarak bir tek Hristiyan Papaya, Vatikan’a, Rahiplere, Rahibelere, Katolikliğe hakaret etti mi? Hatırlarsanız Papa 16. Benekdikt bu iddialar sebebi ile istifa etmişti.
    Cevapla
  • ömer yağız 5 yıl önce Şikayet Et
    seni de zamanında adam sandık da kitaplarını okuduk
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Berna laçin Önce Türkiyeye ; Sol Devrimci Çağdaşların bol olduğu Deniz aşırı Lüks Semtlere baksın?..... Bütün Cinsi sapıklar ; Dönmeler,Feministler,Sadistler, Ailece veya karma Toplu Seks yapanlar, 15- 16 yaşındaki kızları Rezidanslara Kapatanlar, Karısının üstüne 1 den fazla; Köpek gezdiren Metres tutanlar ; Hep Sol_Devrimci,Ateist, Aydın, Çağdaş kesim den çıkar!. :).
    Cevapla
  • Ibrahım Hulusi 3 yıl önce Şikayet Et
    Harikasınız!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var