MHP vekil çıkaramamıştı! İl Başkanı istifa etti

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini belirterek, "24 Haziran Milletvekilliği Seçimlerinde Isparta’nın tüm sorumluluğu üzerime alarak; Genel Başkanımla yaptığım görüşme sonucu partimizde yeni ve başarılı bir dönemin açılmasına fırsat vermek için görevimi bırakıyorum" dedi.

MHP vekil çıkaramamıştı! İl Başkanı istifa etti
MHP vekil çıkaramamıştı! İl Başkanı istifa etti
GİRİŞ 06.07.2018 10:04 GÜNCELLEME 06.07.2018 10:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yalçın açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi’nde 3 Mayıs 2003 tarihinde Isparta Merkez İlçe Başkanı olarak başladığım görevime Sayın Genel Başkanım, Genel Merkezimiz ve kıymetli dava arkadaşlarımın da desteği ile dört dönemdir il başkanı olarak devam ettim. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde ilimizde çıkan seçim sonucunun tüm sorumluluğu üzerime alarak; Genel Başkanımla yaptığım görüşme sonucu partimizde yeni ve başarılı bir dönemin açılmasına fırsat vermek için görevimi bırakıyorum. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak görev olacak arkadaşlarıma elimizden gelen tüm yardımı esirgemeyeceğimizin bilinmesini isterim. Görev süremiz içerisinde bize ve davamıza omuz veren herkese Milliyetçi Hareket Partisi ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı. 

MHP, Isparta’da milletvekili çıkaramadı 

MHP, 2015 ve 2016 Genel Seçimlerinde Isparta’dan 1 milletvekilini TBMM’ye göndermiş ve sonrasında parti içinde çıkan farklı sorunlar nedeniyle Isparta Milletvekili Nuri Okutan İYİ Parti’ye geçmişti. 

 

 

24 Haziran seçim sonucunda ise Isparta'daki 4 milletvekilinden 3'ünü AK Parti, diğerini de İYİ Parti kazanmıştı. 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Ispartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    İsa Yalçın vekil adayı olsaydı. Ispartada MHP vekil çıkarırdı.
    Cevapla
  • Tut 5 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş kendileri her seçim yeniliyor istifa etmiyor
    Cevapla
  • naniiii 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana senin hangi parti olduğun farketmez bu duruşu herkez yapabilmeli malum kişilere örneksin
    Cevapla
  • Ragip 5 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğu ve bazı doğu illeri hariç Milletvekili çıkaramayan tüm ilbaskanlari ıstifa etmeli 50yilik MHP 49 ilde milletvekili çıkaramadı başta Aydın Balıkesir Tekirdağ Muğla Trabzon Denizli gibi buyuksehirlerde vekil cikaramiyorsan bir başarısızlık var demektir Isparta Karabük gibi belediye başkanları kazandığın yerde vekil cikaramiyorsan sorun var demektir Osmaniye MERSIN ve Adanada belediye başkanları sizde olmasına rağmen Vekil sayıların Düşüyorsa ortada büyük başarısızlık var demektir bu başarısızlıklar sadece il başkanlarının değil MHP yonetiminindir %1oy kaybedeceksin 50vekil artacak ve sen 9vekil fazla çıkardım diye başarılıyım diyeceksin chp 13vekil fazla çıkardı oda başarılı oylemi
    Cevapla
  • GILGAMIŞ TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    işte gerçek siyasetçi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu