Dolandırıcı polisi meslektaşları suç üstü yakaladı

İstanbul Bayrampaşa’da 1 yıldır Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 28 yaşındaki polis memuru C.H. ev sahibini dolandırmak isterken suçüstü yakalandı. Şahsın ev sahibini dolandırmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Dolandırıcı polisi meslektaşları suç üstü yakaladı
Dolandırıcı polisi meslektaşları suç üstü yakaladı
GİRİŞ 06.07.2018 16:24 GÜNCELLEME 06.07.2018 16:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Bayrampaşa'da 1 yıldır Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 28 yaşındaki C.H. adlı polis memuru oturduğu evin sahibine FETÖ'den dosyası olduğunu söyledi. Ev sahibi de duruma inanarak polis memuruna ne yapması gerektiğini sordu. Bunun üzerine C.H. ev sahibine dosyasını 300 bin TL karşılığında kapatabileceğini ve bu parayı Cuma gününe kadar bulması gerektiğini söyledi. Polis memuru daha önce 1 kişinin daha böyle bir durumla karşılaştığını ve onunda dosyasını sildiğini de belirtti.

Daha sonrasında ev sahibi C.H.'ye ancak 60 bin TL bulabildiğini söyledi. Polis memuru C.H. paranın geri kalanını daha sonra ödeyebileceğini, şimdilik bu miktarın yeterli olduğunu belirtti. Bir süre sonra durumdan şüphelenen ev sahibi, durumu Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde polis tanıdığı olan bir arkadaşına anlattı. Durumdan haberdar olan polis memuru böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, FETÖ dosyalarına Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün bakmadığını belirtti.

Polis memuru durumu hemen Gasp Büro Amirliği'ne aktardı. Gasp Büro Amirliği de harekete geçerek ev sahibi ile temasa geçti. Ev sahibi ile C.H. arasında bir buluşma ayarlandı. Buluşma sırasında parayı alan polis memuru C.H. ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. İfadesinde suçunu kabul etmeyen C.H. mahkemeye çıkartılmak üzere adliyeye götürüldü. Öte yandan C.H.'nin ev sahibini dolandırmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

 

 

YORUMLAR 13
  • polis 5 yıl önce Şikayet Et
    bir polis olarak böyle itlerin kellelerini almak lazım geber it oğlu
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına bunun gibi polisleri ihbar edelim.devletin verdiği yetgiyi.kendi menfeatına kullanarak .vatandaşı soyuyorla.
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    Eline silah vermeden kalbine iman vermeli.
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    8 ay eğitim verip fen mühendislik okuyup atanamayanları yani lisans öğrencilerini yaparsanız polis alsana sonuç bakın isterseniz çocuklar toplanıyorlar çevik kuvvet abi heriflerde hala çocuk muhabbetleri valla bekle sende ondan polislik
    Cevapla
  • el_turco 5 yıl önce Şikayet Et
    çok biliyon hacı sen... yürü git işine
    Cevapla
  • ahmt 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi polisler illa ki vardır iyi araştırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama